Home TOP NEWS Match Report: Δεν ήταν εύκολο όμως τα καταφέραμε, είμαστε πρώτοι και περιμένουμε

Match Report: Δεν ήταν εύκολο όμως τα καταφέραμε, είμαστε πρώτοι και περιμένουμε


Ένα γκολ από τον Τσέποβιτς, το 5ο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και άλλο ένα από τον Ασάντε, το 7ο του, ήταν αρκετά για την ομάδα μας για να φύγει με νίκη από το «Αμμόχωστος» απέναντι στον Ερμή.

Ήταν δύσκολο το ματς, έφερε αντίσταση η ομάδα της Αραδίππου ωστόσο τα δύο τέρματα στο τελευταίο τρίτο του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το έργο μας πιο εύκολο.

Ήταν ένα ματς το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα του όμως αυτό που έπρεπε να κάνει η ομάδα μας το έπραξε.

Πολύ σημαντική νίκη η οποία μας ανεβάζει στην κορυφή του πίνακα. Θα αναμένουμε να ακούσουμε την ενημέρωση για τους Τσέποβιτς και Βίτορ που έφυγαν με τραυματισμούς από τον αγώνα.

Το Α Ημίχρονο.

Αναμενόμενες ήταν οι επιλογές του Μπεργκ με τους Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν και Λέτσιακς στην άμυνα, τους Κούσουλο και Βίτορ στο κέντρο, τους Λοϊζου και Τιάγκο στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Τσέποβιτς και Ασάντε στην επίθεση.

Έδωσε χώρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ερμής ο οποίος, ήταν από την αρχή οπισθοχωμένος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει την κατοχή της μπάλας.

Μετά το πεντάλεπτο άρχισε να βγαίνει με περισσότερες απαιτήσεις μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πρώτο σουτ έγινε από τον Βίτορ στο 7ο λεπτό το οποίο ήταν πολύ άστοχο.

Στο 12ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε φάουλ πλάγια, κάπως μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Λέτσιακς για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρώτο της κόρνερ στο παιχνίδι. Ανέλαβε ο Λοϊζου την εκτέλεση, η μπάλα πήγε στην περιοχή, μπροστά στον Λούφτνερ ο οποίος όμως δεν ,μπόρεσε να κάνει σουτ μπροστά στο τέρμα.

Πήγε να απειλήσει ο Ερμή στο 17ο λεπτό με μία μακρινή μπαλιά προς τον Κύπρου όμως δεν έγινε φάση.

Στο 18ο λεπτό ο Βίτορ έστειλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ερμή, ο Ασάντε έτρεξε προς τη μπάλα, άπλωσε το πόδι για να πλασάρει τον Καϊκέ ο οποίος όμως πρόλαβε και έδιωξε.

Στο 22 ο Λοϊζου έδωσε κάθετα στον Ασάντε ο οποίος έβγαλε μπαλίά με σκάψιμο της μπάλας, έδιωξε δύσκολα ο Καϊκέ δεν μπόρεσε ο Τιάγκο να μπει στην πορεία της μπάλας για να σουτάρει.

Η πρώτη τελική εντός της εστίας ήρθε με ένα σουτ του Κούσουλου έξω από την περιοχή στο 29ο λεπτό.

 

Στο 31ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την πιο καλή της ευκαιρία στο παιχνίδι. Συνδιάστηκε ο Λοϊζου με τον Τιάγκο, αυτός έδωσε κάθετα στον Ασάντε βγάζοντας τον μόνο απένανιτ στον Καϊκέ από πλάγια θέση, έκανε σουτ όμως ήταν πολύ άστοχο.

Στο 32ο λεπτό ο Τσέποβιτς δέχθηκε μπαλιά από τον Λέτσιακς στην περιοχή του Ερμή, αυτός πετάχτηκε στον αέρα, έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε.

Ο Τσέποβιτς μπήκε στη περιοχή στο 38ο λεπτό μετά την πάσα του Τιάγκο, έκανε ένα αδύναμο σουτ με το αριστερό το οποίο πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Ερμή.

Καλή στιγμή για τον Ερμή με ένα σουτ του Καραγκούνη απο απόσταση στο 42ο λεπτό, έκανε δύσκολη απόκρουση χαμηλά ο Φαμπιάνο.

Β Ημίχρονο

Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού ο Μάρκο Τσέποβιτς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Φάνηκε σε κάποια στιγμή να κρατάει το πόδι, μάλλον μυικό είναι το θέμα του. Τον άφησε στα αποδυτήρια ο Μπεργκ βάζοντας στη θέση του τον Παπουλή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν για τον Ερμή στο 53ο λεπτό.  Ο Κύπρου έκανε με δύναμη σουτ από το ύψος του πέναλτι στη γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος έκανε τρομερή απόκρουση για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά ο Ερμής. Στο 56ο λεπτό ο Γκάταριτς έκανε κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι όμως δεν βρήκε στόχο.

Η πρώτη ευκαιρία στο β μέρος για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 59ο λεπτό. Ο Λοϊζου έδωσε στον Χούμποτσαν, αυτό έβγαλε συρτή σέντρα στον Τιάγκο ο οποίος έκανε από ευνοϊκή θέση ένα σουτ πολύ άστοχο.

Στο 63ο λεπτό ο Κοβάσεβιτς έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας όμως ήταν άστοχο.

Στο 65ο λεπτό έγινε άλλη μία προσπάθεια από τον Γκάταριτς με σουτ άστοχο έξω από την περιοχή.

Αποχώρησε με πρόβλημα και ο Βίτορ Γκόμες στο 76ο λεπτό. Πήρε τη θέση του ο Νικόλας Παναγιώτου ο οποίος έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο στο κέντρο μαζί με τον Κούσουλο.

Τριπλή αλλαγή έκανε ο Μπεργκ στο 87ο λεπτό βάζοντας στο γήπεδο του Τζιωνή, Μποτεάκ και Ντούρις βγάζοντας τους Λοϊζου, Τιάγκο και Ασάντε.

Στο 89’ ο Κοβάσεβιτς έκανε ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή μας, πάνω στο Φαμπιάνο.

Έχασε ευκαιρία ο Ερμής στο 90ο λεπτό με ένα σουτ από τον Γκάταριτς στη δεξιά γωνία του Φαμπιάνο, ο Βραζιλιάνος έπεσε και απέκρουσε δύσκολα.