Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία που μας δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης

Match Report: Ισοπαλία που μας δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης


Σκόραραν από μία φορά οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και το ντέρμπι έληξε ισόπαλο 1-1. Το αποτέλεσμα μας δίνει μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού με την πρόκριση πάντως να είναι ανοικτή.

Σκόραρε για το Αποέλ ο Κλωναρίδης στο 54ο λεπτό, ισοφάρισε για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Τιάγκο 2 λεπτά αργότερα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς φάσεις. Βελτιωμένο το παιχνίδι στην επανάληψη με τις δύο ομάδες, πέραν των τερμάτων που σημείωσαν να χάνουν από μία μεγάλη ευκαιρία.

 

Το ημίχρονο:

Ο Νορβηγός παρέταξε την ομάδα σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λούφτνερ και Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας και τους Σέχου-Λέτσιακς στα άκρα.

Στο κέντρο επιλέγηκαν οι Κούσουλος και Γκόμεθ ενώ στα άκρα οι Τιάγκο και Λοϊζου. Ο Μπεργκ επανέφερε το δίδυμο στην επίθεση Ασάντε – Τσέποβιτς.

Μπήκαν λίγο συγκρατημένα στο γήπεδο οι δύο ομάδες. Έδωσε λίγο χώρο στο Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού.

Η πρώτη ευκαιρία πάντως ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 9ο λεπτό. Ο Λοίζου έπαιξε κάθετα τον Σέχου πλάγια δεξιά, αυτός έδωσε έξω περιοχή στον Γκόμεθ ο οποίος πλάσαρε έξω.

Στο 11ο λεπτό ο Κούσουλος βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το επιχείρησε όμως η μπάλα πήγε συρτά στον Ουζόχο.

Στο 13ο λεπτό ο Κλωναρίδης ανέβηκε από αριστερά, έκανε μία δυνατή σέντρα την οποία εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

Στο 24ο λεπτό ο Λοϊζου κέρδσε φάουλε έξω από την αντιπαλη περιοχή από πλάγια θέση. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ πάνω στο τείχος.

Στο 27ο λεπτό ο Κούσουλος δέχθηκε κάρτα για αντικανονική προβολή στον Γκάρνερ.

Στο 35ο λεπτό ο Λούφτνερ έκανε στραβοκλωτσιά η μπάλα πέρασε και ο Ντογκαλά βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο. Τον πλάσαρε όμως ο Βραζιλιάνος έκανε μεγάλη απόκρουση.

Στο 36ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε μπροστά, ο Τιάγκο έδωσε ωραία κάθετη στον Λέτσιακς ο οποίος πέρασε στον Ασάντε που έχασε μεγάλη ευκαιρία. Είχε πάντως υπ[οδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Λέτσιακς σωστά.

Στο 40ο λεπτό ο Λέτσιακς έκλεινε προς τον κεντρικό διάδρομο, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 42ο λεπτό ο Τιάγκο κερδίσαμε φάουλ έξω από την περιοχή σε πολύ καλό σημείο. Ο Τιάγκο το εκτέλεσε ψηλά και άστοχα.

Β ημίχρονο:

Με 4 αλλαγές μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο ημίχρονο. Άφησε εκτός τους Ασάντε, Τσέποβιτς, Γκόμεθ και Χούμποτσαν και έβαλε Ντούρις, Τζιωνή, Βίτορ και Λανγκ.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 50ο λεπτό για το Αποέλ ύστερα από λάθος στην άμυνα μας. Πήρε μπάλα ο Ζαχίντ, έδωσε στον Νταγκαλά ο οποίος μόνος δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού δεν έλεγξε καλά τη μπάλα.

 

Λίγο αργότερα ο Ζαχίντ έδωσε κάθετα στον Νταγκαλά ο οποίος από πλάγια θέση γύρισε στον Γκάρνερ, έβαλε το πόδι ο Λούφτνερ, η μπάλα πήγε στον κλωναρίδη ο οποιος μπροστά στο κενό τέρμα, αφού ο Φαμπιάνο ήταν εξουδετερωμένος, πλάσαρε και έκανε το 1-0.

Στο 54ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε άμεσα. Ο Λέτσιακς πήρε πάσα από τον Λοϊζου, έκανε γύρισμα στην περιοχή στον Τζιωνή, αυτός σούταρε, κόντραρε η μπάλα πήγε στον Τιάγκο που σκόραρε στο κενό τέρμα.

Στο 65ο λεπτό το Αποέλ μπήκε απειλητικά στη περιοχή μας, ο Ντογκαλά πήρε πάσα από τον Ζαχίντ, έκανε σουτ το οποίο όμως έκοψε ο Λούφτνερ.

Απιστευτη απόκρουση έκανε στο 67ο λεπτό ο Φαμπιάνο. Έγινε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Γκάρνερ έκανε κεφαλιά καρφωτή με τον Βραζιλιάνο να αποκρούει πολύ δύσκολα και ενστικτωδώς.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς φάσεις μέχρι το 85ο λεπτό όταν έγινε σουτ έξω από την περιοχή μας, έβαλε κόντρα ο Κούσουλος και η μπάλα έφυγε κόρνερ. Έμεινε μπροστά το Αποέλ και κέρδισε φαουλ ο Ντεβινσέντι πλάγια. Το εκτέλεσε ο Ντε βινσέντιχωρίς να φέρει κάτι η φάση.

Στο 90ο λεπτό ο Λέτσιακς πήρε πάσα από τον Τιάγκο, έφυγε από αριστερά και έδωσε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Λοϊζου ο οποίος μπροστά στην εστία σούταρε άουτ.