Home TOP NEWS Με φάρο το παιχνίδι του πρώτου γύρου!

Με φάρο το παιχνίδι του πρώτου γύρου!


Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ το μόνο που σκέφτονται είναι το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ.


Το ματς απέναντι στον Αποέλ είναι το τελευταίο της Α’ φάσης του πρωταθήματος, με το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να θέλει διακαώς τη νίκη και σε αυτό συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του, έτσι ώστε να μπορέσει να μπει από την πρώτη θέση στην διαδικασία των πλέι – οφ.

Οι μάγκες του Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν θα πάνε στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στον “αιώνιο” με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αποτελέσματα, για να “χτυπήσουν” άλλο ένα θετικό αποτελέσμα στο 10 ντέρμπι για την φετινή σεζόν.

Σίγουρα το παιχνίδι με τον Αποέλ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ο αντίπαλος μας θα κυνηγήσει τη νίκη που πιθανών να τον βάλει στην εξάδα, γι αυτό και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο πανέτοιμη, να αποφύγει τα εύκολα λάθη και να είναι αποτελεσματική μπροστά από την αντίπαλη εστία για να μπορέσει να “καθαρίσει” το ντέρμπι.

Η ομάδα μας λοιπόν θα πάει στο αυριανό ντέρμπι με φάρο το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου κατάφερε να φύγει θριαμβεύτρια από αυτό, αφού επικράτησε με 0-3 του “αιώνιου” αντίπαλου της.