Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τον αγώνα, τους τραυματισμούς, τα ντέρμπι και τον Παναγιώτου

Ο Μπεργκ για τον αγώνα, τους τραυματισμούς, τα ντέρμπι και τον Παναγιώτου


Είπε μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Ερμή, στη δημοσιογραφική διάσκεψη, ο προπονητής μας Χένινγκ Μπεργκ.

Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν ένα καλό πρώτο μέρος, είχαμε έλεγχο, σκοράραμε δύο ωραία γκολ και βρήκαμε ευκαιρίες. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό όμως ήμασταν σταθεροί αμυντικά όχι όμως όσο καλοί θα θέλαμε. Θέλουμε να βελτιωθούμε όμως σε γενικές γραμμές ήταν μία καλή παρουσία από εμάς. Είχαν καλή συμπεριφορά οι παίκτες σήμερα ήταν συγκεντωμένοι και φρόντισαν να απρουσιαστούν κοντά στο καλό τους επιπεδο.

Για τους τραυματισμούς:  Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Δέχθηκε κτύπημα ο Βίτορ δεν είναι κάτι σοβαρό, ο Φαμπιάνο ένιωσε κάτι όμως δεν είναι κάτι σοβαρό ενώ με τον Μάρκο θα δούμε μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε. Δεν φαίνεται πάντως να είναι κάτι σοβαρό όμως θα δούμε. Μακάρι να μην είναι κάτι διότι είναι σε φόρμα. Πέτυχε και ένα ωραίο γκολ σήμερα, μετά από ωραία συνεργασία.

Τώρα έρχονται ντέρμπι και το ματς με το Αποελ: Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Όταν παιζει με το Αποέλ είναι πάντα ιδιαίτερο και είμαι σίγουρος ότι όλοι το περιμένουν. Είμαστε σε καλή φόρμα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε παίκτες που βελτιώνουν κι άλλο απόδοση. Μπαίνουμε σε μία φάση στη σεζόν γνωρίζοντας ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Πρέπει να παίζουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Είμαστε πάντως σε καλή φόρμα.

Για τον Νικόλα Παναγιώτου: Είναι νεαρός ταλαντούχος. Πάει καλά στις προπονήσεις και έξτρα, δουλεύει σκληρά. Δούλεψε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θέλει κι αυτός να βελτιώνεται. Άρχισε το παιχνίδι με την Ένωση και ήταν εξαιρετικός. Είναι παίκτης με αντίληψη με ένα πολύ καλό αριστερό πόδι. Είναι ένα καλό ταλέντο. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας. Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι μεγάλος όμως σήμερα πήρε την ευκαιρία και αυτό είναι που χρειάζεται. Όταν παίρνει τις ευκαιρίες να τις εκμεταλλευεται.