Home TOP NEWS Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Δόξας

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Δόξας


Η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό δεν τα κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, γι αυτό και ο στόχος στο αυριανό εκτός έδρας ματς με την Δόξα είναι μόνο η νίκη και η επάνοδος στα θετικά αποτελέσματα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ το περασμένο Σαββάτο υστέρησε σε κάποιους τομείς στο παιχνίδι και ο Νορβηγός τεχνικός όλη αυτή την βδομάδα προσπάθησε σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές του να διορθώσει αυτά που δεν του άρεσαν έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα μας αύριο δυνατή και έτοιμη να “χτυπήσει” το διπλό.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα ολοκληρώνεται το απόγευμα. Ο Χένινγκ Μπεργκ θα πάει στον αγώνα με την Δόξα έχοντας όλους τους ποδοσφαισιτές στην διάθεση του  πλην φυσικά του τραυματία Χαράλαμπου Κυριακίδη.

Πάντως αναμένεται με ιδαίτερο ενδιαφέρον ποιες θα είναι οι επιλογές του Νορβηγού τεχνικού στον αυριανό αγώνα και πως θα τον προσεγγίσει. Θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και σε προσώπα με αρκετούς παίκτες να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα βγει και η αποστολή για τον αγώνα.