Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα


Τη Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας μετά το “διπλό” επί της Δόξας θα επιδιώξει σήμερα να κολλήσει δεύτερη σερί νίκη, για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Δευτέρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατεβεί στο ΓΣΠ με μια 20άδα ποδοσφαιριστών, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην μπορεί να υπολογίζει στους Τόμας Χούμποτσαν (τιμωρημένος) και τον Χαράλαμπο Κυριακίδη (τραυματίας).

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ γνώριζει ότι στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα μας ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός από εδώ και περά, γι αυτό οποίοι και να αγωνιστούν είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι έτσι ώστε να “χτυπήσουν” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσει το σκαρφάλωμα στην κορυφή.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε θα είναι πάνω – κάτω η ίδια με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Δόξα. Ο Άνταμ Λανγκ αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Λούφτνερ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι μπήκε στο ματς από τον πάγκο, έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα ενώ πέτυχε και δύο γκολ.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει στα δύο “φτερά” τους Ασάντε και Λοίζου οι οποίοι επίσης έκαναν καλό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Μάρκο Τσέποβιτς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Μποτεάκ, Τζιωνής, Τιάγκο.Ο Μπεργκ θα έχει και πάλι αυξημένες επιλογές στον πάγκο.