Home TOP NEWS Το περιμένουμε και θέλουμε ξανά τη νίκη

Το περιμένουμε και θέλουμε ξανά τη νίκη


Με απολυτή σοβαρότητα και γνωρίζοντας πως σε καμία περίπτωση η νίκη δεν είναι εξασφαλισμένη, θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει στο ντέρμπι του Σαββάτου. Λέγεται συχνά πως όποια κι αν είναι η αγωνιστική κατάσταση των δύο «αιωνίων», σε όποια βαθμολογική θέση κι αν βρίσκονται, η ιδιαιτερότητα ενός τέτοιου αγώνα τον κάνει πάντα αμφίρροπο.

Ιδιαίτερα τώρα που το Αποέλ δείχνει να είναι αγωνιστικά ανεβασμένο, έχει τον δικό του στόχο στο πρωτάθλημα και θέλει όσο τίποτε άλλο να μας κερδίσει. Αυτό όχι μόνο δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αλλά είναι απαραίτητο για εμάς να κερδίσουμε για να μπούμε με φόρα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Η νίκη μας με 3-0 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν λέει κάτι. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως καμία ομάδα φέτος δεν μπόρεσε να κερδίσει 2 φορές το Αποέλ μέσα στη σεζόν. Ας γίνει η δική μας η μοναδική.

Πέραν αυτού, θέλουμε κι εμείς, τώρα που δείχνουμε δυνατοί, να αρχίσουμε να δημιουργούμε το δικό μας σερί απέναντι τους. Ακολουθεί μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας για αυτόν τον αγώνα, έχουμε παίκτες με ποιότητα αλλά και με την προσωπικότητα για να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα που έχουμε μπροστά μας.