Home TOP NEWS Επανήλθε στις προπονήσεις ο Κυριακίδης (Φωτογραφίες)

Επανήλθε στις προπονήσεις ο Κυριακίδης (Φωτογραφίες)


Το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας μας και την προετοιμασία που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος” ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση.

Στις φωτογραφικές στιγμές (δείτε εδώ) διακρίνεται πλεόν μετά από αρκετό καιρό και ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Ως γνωστόν ο Κυριακίδης τραυματίστηκε στην προθέρμανση του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κάτι που τον κράτησε εκτός δράσης και μακριά από τις προπονήσεις για αρκετό καιρό.

Άλλο ένα θετικό νέο για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του οι οποίοι βλέπουν στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι καλά.

Ο Νορβηγός τεχνικός με την επιστροφή του Κυριακίδη αύξησε τις επιλογές του και στον άσο κατά μια, με την ομάδα μας πλέον να έχει τον Φαμπιάνο ως βασικό και τους Παναγή, Κυριακίδη και το τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα τον Κάσπερ Χοράτσκα ετοιμοπόλεμους να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.