Home TOP NEWS Με άρωμα Κυπριακό κοιτάζει από ψηλά!

Με άρωμα Κυπριακό κοιτάζει από ψηλά!

Τέσσερα παιχνίδια στα πλέι – οφ, τρεις νίκες για την ομάδα μας η οποία βαδίζει στον σωστό δρόμο για την υλοποιήση του μεγάλου στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Οι τελευταίες τρεις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην β’ φάση του πρωταθλήματος είχαν έντονο Κυπριακό άρωμα. Τρία από τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν οι “πράσινοι” στα πλέι – οφ προήλθαν από πόδια Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ως γνωστόν σκόραρε ο Ιωάννης Κούσουλος, όπου με την γκολάρα του χάρισε τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στο ματς με την ΑΕΛ ο Λοίζου άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν ο ποδοσφαιριστής που κουβάλησε την ομάδα στις πλάτες του και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πάλι το γκολ είχε υπογραφή Κυπριακή, με τον Τζιωνή να βλέπει κι αυτός δίχτυα.

Από τον καιρό που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδα μας ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Κύπριο ποδοσφαιριστή και αυτοί τώρα με την απόδοση τους τον δικαιώνουν στο 100%.

Πάντως στο “πράσινο” στρατόπεδο πρέπει να νιώθουν περήφανοι από την απόδοση των δικών τους παιδιών κι από τους Κύπριος γενικότερα, αφού στα τελευταία ματς αυτοί είναι που κρατάνε την ομάδα από το χέρι και την οδηγούν εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου.