Home TOP NEWS Να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι!

Να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι!


Ναι μας πλήγωσε, ναι απογοητευτήκαμε από την ήττα και τον αποκλεισμό από τον “αιώνιο” όμως δεν μας παίρνει σε αυτό το στάδιο της χρόνιας να μείνουμε κολλημένοι στην ήττα και κυρίως με σκυμμένο το κεφάλι.

Από την στιγμή που ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα πρέπει η ομάδα μας από το επόμενο κιόλας παιχνίδι να ανεβάσει την απόδοση της, να σηκώσει κεφάλι έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για να επιστρέψει άμεσα στις επιτύχιες.

Οι ποδοσφαιριστές σε συνεργασία με τον Χένινγκ Μπεργκ καλούνται τις μέρες που απομένουν μέχρι το επόμενο παιχνίδι που είναι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ να αναζητήσουν τα λάθη που έφεραν την ήττα μετά από πολύ καιρό, να τα διορθώσουν, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για να επανέλθουν στις νίκες.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν ότι η χρονιά δεν έχει χαθεί με τον αποκλεισμό από το κυπέλλο και είμαστε σίγουροι ότι στα 8 παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα θα τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να φτάσουν στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.