Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση


H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στις 18:30 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Παρασκευής, η ομάδα μας θα μεταβεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας με μια 20αδα ποδοσφαιριστών στην αποστολή της. Εκτός για το ντέρμπι έμεινε ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Ο Χένινγκ Μπεργκ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε σχεδόν μια γεμάτη βδομάδα για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές μας για το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Νορβηγός τεχνικός έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του ετοίμασε τα πλάνα του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα μας με ότι καλύτερο διαθετεί για να “χτυπήσει” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Τα κίνητρα για νίκη σε τέτοιου είδους αγώνες είναι πάρα πολλά τα οποία τα έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενα μας άρθρα, γι’ αυτό όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα παρουσιάσει την ομάδα μας με τους πιο κάτω έντεκα ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τιάγκο.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει τους ΑσάντεΤσέπβοτις και τον Λοίζο Λοίζου.