Home TOP NEWS Δεδομένη η αμυντική σταθερότητα όμως και η επίθεση πρέπει να βγάζει φωτιές!

Δεδομένη η αμυντική σταθερότητα όμως και η επίθεση πρέπει να βγάζει φωτιές!


Έχουν γραφτεί κι έχουν λεχθεί πολλά για την ατσάλινη άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι αριθμοί άλλωστε αυτό καταδεικνύουν. 15 γκολ παθητικό σε 33 αγώνες είναι εξαιρετικός αριθμός και σαφώς η πορεία της ομάδας βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό σε αυτό το στοιχείο.

Ανεβασμένη ωστόσο δείχνει να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, το τελευταίο διάστημα και επιθετικά. Δεν είναι ότι πέτυχε μεγάλο αριθμό τερμάτων. Σκόραρε δύο κόντρα στον Ολυμπιακό, πέτυχε άλλα δύο απέναντι στην Ανόρθωση. Η μεγάλη ωστόσο διαφορά ήταν η συχνότητα με την οποία η ομάδα δημιουργούσε φάσεις.

Η είσοδος των Παπουλή και Μποτεάκ στην εντεκάδα έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα στην επίθεση. Τα ταχύτατα ανεβάσματα τους έδωσαν σε αυτούς τους δύο αγώνες μεγάλη ώθηση. Αυτό που πλέον καλείται να βρει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι περισσότερη ουσία μέσα και έξω από την αντίπαλη περιοχή. Να βρει δηλαδή σωστές επιλογές και καλά τελειώματα. Αν το πράξει αυτό η ομάδα τότε το λέμε με βεβαιότητα. Θα πάρει το πρωτάθλημα!

Ο Τιάγκο είναι αυτός που μπορεί να δώσει ουσία, οι Λοϊζου και Τζιωνής φρεσκάδα, ο Τσέποβιτς ασφαλώς έδειξε πόσο καλός επιθετικός είναι, όχι μόνο όταν βρίσκεται μπροστά στο τέρμα αλλά και όταν καλείται να δημιουργεί, ενώ και οι επιλογές των Ντούρις και Κακουλλή δίνουν ευελιξία στον Μπεργκ.

Η ομάδα δείχνει να έχει φορμαριστεί, θέλουμε να την δούμε να επιβάλλεται στους αγώνες που απέμειναν για να τελειώσει η σεζόν, να σκοράρει και να φτάσει στο ποθούμενο που είναι ο τίτλο.