Home TOP NEWS Match Report: Νίκη που μας διατηρεί πρώτους με τρεις αγωνιστικές απώλειες!

Match Report: Νίκη που μας διατηρεί πρώτους με τρεις αγωνιστικές απώλειες!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε απόψε τη νίκη που τη διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η νίκη ωστόσο επισκιάζεται από τους τρεις τραυματισμούς στον αγώνα. Ο τραυματισμός του Ασάντε φαίνεται σοβαρός στο γόνατο. Μυικό πρόβλημα αποκόμισε ο Τσέποβιτς ενώ ο Λοϊζου τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Θα περιμένουμε ενημέρωση από την ομάδα/

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος όμως ήταν το διάστημα στο οποίο βρήκε το γκολ με το απευθείας φάουλ του Τσέποβιτς. Μάλιστα ο Ολυμπιακός βρήκε ευκαιρίες για να πετύχει και αυτός γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, παρά τις ατυχίες με τους τραυματισμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλύτερη, έφτιαξε φάσεις για να σκοράρει ξανά και τα κατάφερε στο τέλος με τον Τζιωνή. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Μποτεάκ που έπαιξε για ένα ημίχρονο.

Μπήκε ως αλλαγή ο Παπουλής και έδωσε επιθετική πνοή ενώ και ο Τζιωνής στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός και πήρε προσπάθειες πάνω του πετυχαίνοντας και γκολ.

Κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε μπροστά. Όποια κι αν είναι τα αγωνιστικάν δεδομένα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παλέψει για τον τίτλο μέχρι τέλους.

Το Α’ Ημίχρονο

H OMONOIA άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Σέχου, Κούσουλο, Γκόμεθ, Τιάγκο, Λοϊζου, Ασάντε και Τσέποβιτς.

Στο 1ο λεπτό έγινε η πρώτη τελική του παιχνιδιού από τον Ολυμπιακό το οποίο ήταν άστοχο και στην επόμενη φάση ο Ασάντε μπήκε με απαιτήσεις στην περιοχή, έκανε πάσα στον Τσέποβιτς, δεν έδιωξε η άμυνα του Ολυμπιακό όμως ο Σέρβος κινήθηκε πλάγια και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Στο 7ο λεπτό ο Σάλι δέχθηκε κάθετη πάσα, έφυγε στην πλάτη της άμυνας μας, απέναντι στον Φαμπιάνο έσκαψε λίγο τη μπάλα η οποία πήγε αργά αργά δίπλα στο δοκάρι και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Στο 9ο λεπτό έκανε σουτ ο Σαρφό και κέρδισε κόρνερ.

Η πρώτη καλή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 12ο λεπτό από στημένη μπάλα. Εκτέλεσε φάουλ ο Γκόμεθ στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέποβιτς έπιασε κεφαλιά που πήρε πάνω στον Μιχαήλ.

Στο 19ο λεπτό οπ Σαρφό έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 20’ ο Κούσουλος έκανε από απόσταση ένα άστοχο σουτ.

Στο 22ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε μπάσιμο, ανατράπηκε έξω από την περιοχή και κέρδισε φάουλ σχεδόν πάνω στη γραμμή μπροστά στην εστία του Μιχαήλ. Το εκτέλεσε ο Τσέποβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 28ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατέγραψε άλλη μία τελικά με ένα άστοχο σουτ του Σάλι.

Στο 31ο λεπτό ο Ασάντε τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα. Τη θέση του πήρε ο Παπουλής

37ο λεπτό ο Σαρφό απείλησε σοβαρά την εστία μας, έκανε σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Στο 39ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Παπουλής έκανε άνοιγμα στον Σέχου δεξιά, αυτός μπήκε στην περιοχή και έδωσε πάσα έξω στον επερχόμενο Κούσουλο που πλάσαρε λίγο άουτ.

Έχασε σημαντική ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου ο Λοϊζου ο οποίος δέχθηκε μπαλιά από τον Λέτσιακς, έπεσε με κεφαλιά ψαράκι στέλνοντας τη μπάλα ψηλά.

Τραυματίστηκε στο τέλος του ημιχρόνου και ο Λοϊζου και έφυγε για να δώσει τη θέση του στον Μποτεάκ.

Το Β’ Ημίχρονο

Στο 50ο λεπτό χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έκανε σέντρα από αριστερά ο Γκόμεθ, ο Κούσουλος έκανε με δύναμη την κεφαλιά με τον Μιχαήλ να αποκρούει, ο Μποτεάκ ήταν έξω από την περιοχή και έκανε σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 55ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέποβιτς κατέβασε και έκανε γύρισμα προς τον Παπουλή ο οποίος από δύσκολο σημείο πλάσαρε για να μαζέψει ο Μιχαήλ.

Στο 58ο λεπτό ο Μποτεάκ μπήκε με ταχύτητα στην περιοχή έκανε γύρισμα, έδιωξε ο Μιχαήλ, η μπάλα πήγε στον Γκόμεθ έξω από την περιοχή, ο Ισπανός έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Μιχαήλ.

Στο 60ο λεπτό έγινε σουτ από τον Τιάγκο το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Στο 65ο λεπτό ο Μποτεάκ δέχθηκε κίτρινη κάρτα για δυνατό τάκλιν σε αντίπαλο.

Βγήκε αναγκαστικά εκτός ο Τσέποβιτς με μυικό πρόβλημα και τη θέση του πήρε ο Τζιωνής.

Στο 73ο λεπτό ο Τζιωνής έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε στη περιοχή, έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Μιχαήλ.

Στο 77ο λεπτό ο Παπουλής κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο. Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ, ήταν καλό όμως ήταν έτοιμος ο Μιχαήλ που απέκρουσε εύκολα.

Στο 79ο λεπτό ο Τζιωνής ετοίμασε για τον Κούσουλο δίνοντας πάσα στον Κούσουλο έξω από την περιοχή όμως σούταρε άστοχα.

Στο 83ο λεπτό ο Λέτσιακς ενώ ηταν κάτοχος της μπάλας γλύστρισε, του πήρε τη μπάλα ο Χάνι μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Κοστόφ που έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 91ο λεπτό ο Μποτεάκ έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Ο Τζιωνής σκόραρε στο τέλος, ύστερα από ασίστ του Κούσουλου, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα Μιχαήλ για να σκοράρει σε κενό τέρμα.

Ετσι τελείωσε το ματς