Home TOP NEWS Με πάθος, πίστη και αποφασιστικότητα στον πρώτο από τους τρεις τελικούς!

Με πάθος, πίστη και αποφασιστικότητα στον πρώτο από τους τρεις τελικούς!


Πανέτοιμη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ για τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Η ομάδα μας η οποία βρίσκεται τρία βήματα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα επιδιώξει απόψε μέσα στο “σπίτι” της με πάθος, πίστη, θέληση και αποφασιστικότητα να πάρει το τρίποντο απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού κάνοντας άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ξέρει ότι με νίκη απόψε στο μεγάλο ντέρμπι θα αφήσει την ΑΕΛ στο +7 με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος, ρίχνοντας την ουσιαστικά εκτός “μάχης” διεκδίκησης και παράλληλα θα μπορέσει να δει την κούπα του πρωταθλητή να έρχεται ακόμη πιο κοντά.

Ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του φρόντισαν το προηγούμενο διάστημα να προετοίμασουν κατάλληλα και πάρα πολύ καλά την ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές μας να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα καταθέσουν ψυχή και σώμα στο γήπεδο, θα επιδιώξουν να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι σε άλλο ένα μεγάλο ματς και θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλη μια μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη.