Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΛ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΛ


H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στις 19:30 στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Ο Χένινγκ Μπεργκ το προηγούμενο διάστημα φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, θέλοντας να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη μια νίκη.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα Ανόρθωση.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε στο ΓΣΠ είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Άνταμ Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ  και λίγο πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο ίσως δούμε τον Φώτη Παπουλή να αγωνίζεται. Σε περίπτωση που ο Μπεργκ προτιμήσει να αφήσει στον πάγκο τον Κούσουλο, την θέση του Κύπριου μεσοαμυντικού θα πάρει ο Βίτορ Γκόμες.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Τιάγκο και Μποτεάκ στα δύο “φτερά” και στην κορυφή θα τοποθετήσει τον Μάρκο Τσέποβιτς.