Home TOP NEWS Πάμε για φινάλε… θρίλερ!

Πάμε για φινάλε… θρίλερ!


Τέσσερις αγώνες απομένουν για το τέλος αυτού του πολύ δύσκολου, αμφίρροπου και συνάμα πολύ ωραίου πρωταθλήματος. Τρεις ομάδες είναι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και πλέον κάθε αγωνιστική θα διαμορφώνει δεδομένα βαθμολογικά ελπίζοντας ότι θα είναι υπέρ της ομάδας μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να σκέφτεται κάτι, ούτε και να πλάθει σενάρια. Αν κερδίζει τους αγώνες της τότε θα είναι πρωταθλήτρια. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, όλοι από χθες το βράδυ ρίξαμε κλεφτές ματιές στο πρόγραμμα που ακολουθεί, ίσως και να βγάλαμε πάνω τις υπολογιστικές.

Η επόμενη αγωνιστική μας φέρνει αντιμέτωπους με την Ανόρθωση στη Λάρνακα. Το Σάββατο θα γίνει αυτός ο αγώνας και μία μέρα μετά θα διεξαχθεί το Λεμεσιανό ντέρμπι. Αν κερδίσουμε τότε διατηρούμε το προβάδισμα έναντι της μίας, ή δημιουργούμε μεγαλύτερο προβάδισμα απέναντι και στις δύο ομάδες της Λεμεσού.

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως αυτό το πρωτάθλημα θα κριθεί στο νήμα. Η διαδρομή φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά, το προβάδισμα που κρατάμε σήμερα σημαίνει σίγουρα κάτι, δεν μας εξασφαλίζει, και θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για ένα φινάλε το οποίο θα εμπεριέχει συναισθήματα, αγωνία και ελπίζουμε στο τέλος… χαρά!