Home TOP NEWS Post Game: Μας πλήγωσε η ήττα όμως από σήμερα σηκώνουμε κεφάλι και…...

Post Game: Μας πλήγωσε η ήττα όμως από σήμερα σηκώνουμε κεφάλι και… δυναμώνουμε!


Το χειρότερο δυνατό σενάριο γράφτηκε χθες βράδυ στο Τσίρειο. Σε ακόμα ένα ντέρμπι στη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις και αφήνει την προσπάθεια της ανολοκλήρωτη.

Ήταν ένα γκολ που μας πλήγωσε, που έβαλε ξανά στο παιχνίδι του τίτλου τον Απόλλωνα, Που δίνει την ευκαιρία και στην ΑΕΛ να βρεθεί ξανά μία ανάσα από εμάς, που μας στέρησε την ευκαιρία να βγάλουμε με κέρδος ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο ντέρμπι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε χθες βράδυ. Έδειξε τη θέληση της να κερδίσει τον αγώνα και έφτιαξε ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο της όμως θα μπορούσε έστω κι έτσι να πάρει τη νίκη, ή έστω να φύγει χωρίς να χάσει.

Υπήρξαν αυτοί που έκαναν σχετικά καλό παιχνίδι και αυτοί που τους φάνηκε η έλειψε  φρεσκάδας. Ακόμα κι έτσι, βάση της εικόνα του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα μας άφησε σίγουρα πίκρα.

Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια, πέντε μάχες που θα καθορίσουν την μάχη του πρωταθλήματος. Ακόμα έχουμε βαθμολογικό πλεονέκτημα και το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό η νίκη είναι μονόδρομος και μόνο αυτό σκεφτόμαστε από σήμερα.