Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ! Τα μάτια καρφωμένα σε Λοίζου και Κούσουλο…

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ! Τα μάτια καρφωμένα σε Λοίζου και Κούσουλο…


Άρχισε και συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, το οποίο θα είναι αυτό με την ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα(26/4) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μετά το νικηφόρο πέρασμα του από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα επιδιώξει και κόντρα στην ΑΕΛ να πετύχει ακόμη μια νίκη η οποία θα του δώσει το πολύτιμο τρίποντο και θα το φέρει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο επόμενο παιχνίδι θα αυξηθούν οι επιλογές του Νορβηγού τεχνικού αφού θα μπόρει να υπολογίζει στους Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις που επιστρέφουν αμφότεροι από την τιμωρία τους.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας μας θα στερηθεί σε άλλο ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Ασάντε και του Κίκο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και η χρονιά τέλειωσε και για τους δύο.

Τέλος το προπονητικό τιμ μέχρι και την τελευταία προπόνηση θα έχει στραμμένα τα μάτια του στους Λοίζο Λοίζου και Ιωάννη Κούσουλο. Ο πρώτος ως γνωστόν τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έχασε το ματς με την Ανόρθωση, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ένα σφύξιμο στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αξιολογούνται καθημερινά με την ευχή όλων να είναι καλά και να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.