Home TOP NEWS To χατ – τρικ του Νεόφυτου Λάρκου!

To χατ – τρικ του Νεόφυτου Λάρκου!


Το δημοσίευμα που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα balla.com.cy, αναφέρεται στις ανανεώσεις των συμβολαίων των τρίων Κύπριων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Μαρίνου Τζιωνή, Λοίζου Λοίζου και του Ιωάννη Κούσουλου, οι οποίοι κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις και δικαιώνουν την ομάδα προγραμματισμού που προχώρησε στην επέκταση συνεργασίας μαζί τους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Όταν μία ομάδα, δουλεύει σωστά και έχει πλάνο, συνήθως το εξαργυρώνει με αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς γίνεται στην Ομόνοια, από τον Ιανουάριο του 2019, όταν ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, πήραν την πιο σωστή απόφαση για να εμπιστευθούν συγκεκριμένους ανθρώπους, να κάνουν κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τότε δηλαδή, που έδωσε τα ηνία στο Νεόφυτο Λάρκου, ο οποίος ακολούθησε μία τακτική γεμάτη από μυαλωμένες κινήσεις και αποφάσεις.

Εκτός από το κτίσιμο από την αρχή, της κακής ομάδας η οποία φτιάχτηκε από τον Άνχελ Γκόμεθ  που είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ με την παρουσία στη συνέχεια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Λάρκου, φρόντισε να δει και το μέλλον της Ομόνοιας.

Τον Απρίλιο του 2019 πήρε την απόφαση να δώσει νέο και πολυετές συμβόλαιο στον Μαρίνο Τζιωνή. Ο οποίος είχε κάνει μία καλή σεζόν στην ομάδα και έδειξε ότι είναι παίκτης με προοπτική να κάνει καριέρα στους «πράσινους».
Ο Λάρκου κάλεσε τον 18χρονο τότε Τζιωνή και του πρόσφερε συμβόλαιο μέχρι το 2024 γεγονός το οποίο εισπράττει σήμερα η ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Τζιωνής με εμφανή βελτίωση στην απόδοση του, θεωρείται και είναι σήμερα, ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχεί για την Ομόνοια.

Τον Ιανουάριο του 2020, έρχεται ακόμα μία μεγάλη κίνηση από το Λάρκου, προς όφελος της ομάδας. Καλεί τον 16χρονο (τότε) Λοΐζο Λοΐζου (που άρχισε να κάνει δειλά,δειλά την παρουσία του στην α΄ομάδα)να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο…μικρός βάζει υπογραφή μέχρι το 2024 και τα αποτελέσματα είναι ενώπιον όλων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του στην Ομόνοια και γίνεται επίσης βασικό στέλεχος στην Εθνική Κύπρου.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Σήμερα, για πολλούς θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Ομόνοια δικαιούται να λέει ότι έχει τον πιο υποσχόμενο παίκτη στη δύναμη της.

Η συνέχεια των κινήσεων-αποφάσεων Νεόφυτου Λάρκου, ακούσει στο όνομα Γιάννης Κούσουλος. Τον Αύγουστο του 2020 παίρνει σειρά να κερδίσει νέο συμβόλαιο και αποδεικνύεται επίσης, απόλυτα επιτυχημένη η απόφαση.
Παρόλο ότι η σεζόν 2019-20 άρχισε με τους Γκόμες και Γκόμεθ να είναι οι βασικοί παίκτες στη μεσαία γραμμή, ο Κούσουλος όσες φορές χρειάστηκε να παίξει δικαίωσε τον Μπεργκ σε όποια θέση και αν τον χρησιμοποίησε.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε τον αφήνει στην Ομόνοια μέχρι το 2024 και είναι κοινά παραδεχτό, ότι ο Κούσουλος για τη σεζόν 2020-21, θεωρείται ένας από τους λίγους Κύπριους παίκτες με τεράστια βελτίωση στην απόδοση του.

balla.com.cy (του Μιχάλη Παπαγεωργίου)