Home TOP NEWS Μεταγραφικό deja vu!

Μεταγραφικό deja vu!

Το καλοκαίρι του 2020 οι πρώτοι δύο παίκτες που πέρασαν την πόρτα του «Ηλίας Πούλλος» ήρθαν από τον Απόλλωνα και από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, καθώς οι πρώτες προσθήκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο Παπουλής και ο Κίκο.


Διαβάστε κι αυτό που γράψαμε το περασμένο καλοκαίρι:Παπουλής και Κίκο ανοίγουν τον χορό των μεταγραφών!

Το άνοιγμα της μεταγραφική περιόδου που διανύουμε αυτή την στιγμή μας θυμίζει την περσινή. Η ομάδα μας μέχρι στιγμής προχώρησε σε δύο μεταγραφές και το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις δύο ομάδες όπου η ομάδα μας «ψώνισε» αρχικά πέρσι το καλοκαίρι.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/5) η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Έκτορ Γιούστε ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα και σήμερα η ομάδα μας προχώρησε στην δεύτερη προσθήκη της, αφού ανακοίνωσε επίσημα τον Πάρη Ψάλτη ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Φυσικά όλα αυτά δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, απλά μένουν γραμμένα κάτω. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε και στους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν το «τριφύλλι» στο στήθος κάθε επιτυχία και να βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους την ομάδα μας να εδραιωθεί εκεί που της αξίζει στην… κορυφή.

Η περσινή φωτογραφία που έκανε η ιστοσελίδα μας για τις πρώτες δύο προσθήκες της:

Η φετινή φωτογραφία