Home TOP NEWS Εμπειρία, ποιότητα, δυναμισμός και αρκετά γκολ… μία εξαιρετική επιλογή

Εμπειρία, ποιότητα, δυναμισμός και αρκετά γκολ… μία εξαιρετική επιλογή


Ο 33χρονος Εκτορ Γιούστε θα είναι στη νέα αγωνιστική σεζόν ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μία κίνηση η οποία έγινε από την ομάδα προγραμματισμού για την ενίσχυση της άμυνας και η οποία ενδεχομένως να φωτογραφίζει και το μέλλον του Λούφτνερ του οποίου ο δανεισμός από την Κοπεγχάγη ολοκληρώνεται.

Ο Γιούστε αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας του Απόλλωνα από το 2017 μέχρι σήμερα. Ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός ύψους 1.90, ποιοτικός αλλά και ιδιαίτερα αλτικός.

Κατέγραψε 121 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα, έπαιξε και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2017/18 και το 2018/19 ενώ φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει σκοράρει και 10 φορές με τη φανέλα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ενώ σημείωσε γκολ και στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν.

Θεωρούμε εξαιρετική την επιλογή Γιούστε. Ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει τα Κυπριακά δεδομένα και δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής ενώ είναι αναμφίβολα ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.