Home TOP NEWS Γι αυτό ορίστηκαν ξένος διαιτητής και βοηθοί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Γι αυτό ορίστηκαν ξένος διαιτητής και βοηθοί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ


Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ Λάρνακας θα τον διευθύνουν Ρουμάνοι διαιτητές.

Η διαφορά με τα προηγούμενα ματς που ορίστηκαν ξανά ξένοι διαιτητές είναι ότι στο αυριανό παιχνίδι πέραν από τον διαιτητή, ξένοι θα είναι και οι επόπτες, αλλά και στο VAR επίσης από την Ρουμανία.

Μετά την ανακοίνωση των διαιτητών, στα ΜΚΔ άρχισε μια συζήτηση γιατί ορίστηκαν μόνο ξένοι διαιτητές στο παιχνίδι της ομάδας μας, ενώ στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό ορίστηκε Πολωνός διαιτητής και οι βοήθοι του θα είναι από την Κύπρο.

Η ιστοσελίδα goal.philenews.com επικοινώνησε με την ΚΟΠ και έλαβε την εξήγηση και το γιατί ορίστηκαν διαιτητής και βοηθοί από την Ρουμανία στο ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ.

Η εξήγηση της ΚΟΠ:

“Οι βοηθοί διαιτητές Ράντου Άντριαν Στέφαν Γκινγκουλέακ και Σεμπάστιαν Εουγκέν Τσεόρτσε είναι ομάδα μαζί με τον διαιτητή του αγώνα, Οβίντιου Χατσεγκάν, που θα διαιτητεύσει σε παιχνίδια του Euro 2021. Έτσι, θέλουν να διαιτητεύσουν κάποια παιχνίδια μαζί πριν από τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού. Σαν ένα είδος προετοιμασίας. Έτσι, θεωρήθηκε καλή ευκαιρία η πρόσκληση της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να έρθει μαζί η ρουμανική τριάδα στο παιχνίδι του πρωταθλήματός μας”.