Home TOP NEWS Μίλησε στην Marca ο Γιόρντι Γκόμεθ: “Στόχος το πρωτάθλημα και τη νέα...

Μίλησε στην Marca ο Γιόρντι Γκόμεθ: “Στόχος το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν –  Όταν φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο, ήταν κάτι το εντυπωσιακό”

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιόρντι Γκόμεθ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Marca. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε στο μέσο της πατρίδας του για την κατάκτηση του τίτλου, για τους πανηγυρισμούς, για την Ευρώπη, για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και για τους στόχους για τη νέα σεζόν.


Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Marca

Οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε εξαιρετική σεζόν. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα. Προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά και κερδίσαμε το πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια. Πιστεύω ότι το αξίζαμε”

Για τον πρώτο του τίτλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και το σήκωσα μαζί με τον επίσης αρχηγό της ομάδας Ιωάννη Κούσουλο”.

Για την περσινή περιόδο που τερματίσατε πρώτοι: “Πέρσι δεν αναγνωρίστηκε επίσημα ως πρωταθλήτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Για τους οπαδούς και τους πανηγυρισμούς: “Στον τελευταίο αγώνα φέτος είχαμε 3-4 χιλιάδες θεατές (15% χωρητικότητα) για να μας δουν να σηκώνουμε τον τίτλο. Όταν φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο, ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Θα τραγουδούσαν περίπου 15.000 οπαδοί μας απ΄ όλες τις πόλεις, με πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες”

Για τον τίτλο στην Αγγλία και στην Κύπρο: “Είναι δύο τελείως διαφορετικοί τίτλοι. Το να κερδίζεις το FA Cup με τη Γουίγκαν ήταν αδιανόητο, ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά εδώ κέρδισα το πρωτάθλημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Παλεύαμε για το στόχο σε ολόκληρη τη σεζόν. Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου”

Για την πορεία της ομάδας μας κατά την διάρκεια της σεζόν: “Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε σκαμπανεβάσματα. Όταν παίξαμε στην Ευρώπη ήμασταν 6-7 παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά καταφέραμε να μην εκτροχιαστούμε από το στόχο. Το κλειδί ήταν η αμυντική μας σταθερότητα”

Ο στόχος για τη νέα σεζόν: “Στόχος το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν. Είναι ξεκάθαρο”

Για την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξανά στην Ευρώπη:“Δεν θα είναι εύκολο στην Ευρώπη. Ξεκινάμε από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά με μία πρόκριση θα είμαστε σίγουροι ότι θα παίξουμε στους ομίλους του Conference League”.

Για το γκολ απέναντι στην PSV από τα 56 μέτρα: “Ήταν μια φανταστική στιγμή αυτό το ρεκόρ, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι τα γκολ, αλλά ότι η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και κατέκτησε τον τίτλο”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου: “Έχω ανανεώσει για ένα ακόμη έτος.  Από το 2018 που  βρίσκομαι στην Ομόνοια νιώθω πολύ καλά. Η πρώτη χρονιά δεν ήταν καλή, αλλά από τότε, η ομάδα δεν σταμάτησε να βελτιώνεται. Αισθάνομαι ότι είμαι στο σωστό κλαμπ και ότι πήρα τη σωστή απόφαση”.