Home TOP NEWS Παίζει και το όνομα του Ευθύμιου Κυπριανού για την θέση του γυμναστή!

Παίζει και το όνομα του Ευθύμιου Κυπριανού για την θέση του γυμναστή!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχουν για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου, ήδη ανακοινώθηκαν επίσημα οι Γιούστε και Ψάλτης, ενώ οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης ψάχνουν συνεχώς και τους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά στην μεσαία γραμμή και στα δύο “φτερά”.


Πέραν φυσικά από την αναζήτηση των ποδοσφαιριστών στην ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνουν και τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Παπαδάκη. Η ομάδα προγραμματισμού έχει καταρίστει μια μικρή λίστα με υποψηφίους για την συγκεκριμένη θέση και σε συννενοήση με τον Χένινγκ Μπεργκ θα καταλήξουν εντός των επόμενων ημερών στην επιλογή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alphanews.live το νέο όνομα για την κάλυψη της θέσης του γυμναστή είναι αυτό του Εύθυμιου Κυπριανού.

Το δημοσίευμα:

“Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως οι πρωταθλητές έχουν σχηματίσει μια μικρή λίστα με υποψήφιους για να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ψηλά στην εν λόγω λίστα βρίσκεται το όνομα του Ευθύμιου Κυπριανού.

Ο Κυπριανού ήταν για χρόνια γυμναστής στο προπονητικό τιμ του Χριστάκη Χριστοφόρου στον Απόλλωνα, στις Απόλλων Ladies, αλλά και στην ΑΕΛ. Συνεργάστηκε και με τον θρυλικό Τσάβι Ερνάντεζ στην «Aspire Academy» ενώ ήταν στο πλευρό του Ηλία Χαραλάμπους στη Χάτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είναι επίσης γυμναστής του πρωταθλητή μας, Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Τον περασμένο Μάρτιο ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ στο πλευρό του Νίκου Νιόπλια. Αν θα προκύψει οριστική συμφωνία με το «τριφύλλι» θα διαφανεί μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει η συνεργασία που έχει με την ομάδα της Κρήτης”.

Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα μέχρι στιγμή κι αναμένουμε να δούμε λοιπόν ποιος θα είναι ο εκλεκτός της ομάδας προγραμματισμού για την κάλυψη της θέσης η οποία έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Παπαδάκη.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook