Home TOP NEWS Στα σίγουρα και… χωρίς ρίσκο οι πρώτες επιλογές!

Στα σίγουρα και… χωρίς ρίσκο οι πρώτες επιλογές!

Οι μεταγραφές του Έκτορ Γιούστε και του Πάρη Ψάλτη άνοιξαν τον χορό των μεταγραφών της ομάδα μας.


Το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε αυτή την στιγμή και η απόκτηση τωνδύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών μας θυμίζει σε μεγάλο βαθμό κάτι από το περασμένο καλοκαίρι. Φυσικά οι δύο προαναφερόμενοι δεν θα είναι οι μοναδικοί που θα έρθουν στο “Ηλίας Πούλλος” καθώς η ομάδα προγραμματισμού είναι συνεχώς στο ψάξιμο κι άλλων ποδοσφαιριστών για τις άλλες θέσεις που έχει ανάγκη για ενίσχυση η ομάδα μας.

Οι Νεόφυτος Λάρκου και ο Σίμος Ταραπουλούζης πέρσι λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών από την πανδημία κινήθηκαν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που ως επι το πλείστων αγωνίζονταν στα Κυπριακά γήπεδα. Πέρσι το καλοκαίρι ως γνωστόν ήρθαν στην ομάδα μας οι Παπουλής (Απόλλωνας), Κίκο (Ολυμπιακό) και Ντούρις (Ανόρθωση), ενώ από το εξωτερικό ήρθαν οι Ασάντε και ο Καλί Σενέ και τον Ιανουάριο οι Μάρκο Τσέποβιτς και Κάσπερ Χοράτσκα.

Με βάση λοιπόν τις δύο πρώτες κινήσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Σίμος Ταραπουλούζης ότι θέλουν να κινηθούν και πάλι στα σίγουρα με στόχο φυσικά πάντοτε την σωστή στελέχωση του ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά, κάτι που διαφάνηκε ότι έγινε με τον καλύτερο τρόπο στην πάροδο του χρόνου και μέσα από τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων σεζόν.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν θα αποχωρήσουν οι Βίτορ Γκόμες, Τιάγκο, Χάρης Μαυρίας και εκτός απροόπτου και ο Λούφτνερ. Το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά θα διατηρήθεί σε μεγάλο βαθμό και πάλι το ρόστερ στην ομάδα μας, διώχνει ουσιαστικά κάθε άγχος και πίεση από το Νεόφυτου Λάρκου και τους συνεργάτες του στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, οι οποίοι δουλεύουν χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν παρέμεινε ο προπονητής της ομάδα μας, Χένινγκ Μπεργκ, ο βοηθός του, Στάνισλαβ Σοκολόφσκι, ενώ η μοναδική διαφοροποιήση που θα υπάρξει στο τεχνικό τιμ σε σχέση με πέρσι θα είναι ο γυμναστής, αφού ως γνωστόν από την ομάδα μας αποχώρησε ο Λεωνίδας Παπαδάκης.

Το γεγονός ότι στην ομάδα μας διατηρηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε μεγάλο βαθμό ο βασικός κορμός, είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα για τον Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος θα ξέρει με ποιους θα δουλεύει, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι με την ήδη υπάρχουσα ομοιογένεια θα προσπαθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους αλλά και το κάτι παραπάνω.

Με βάση πάντως αυτών που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο τις δύο προηγούμενες σεζόν από το σύνολο του Χένινγκ Μπερκ, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι το ρόστερ και το έμψυχο υλικό που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι υψηλών προδιαγραφών και έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε αγώνα που έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις.