Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Κλέιτον: «Δεν μπόρεσα να πετύχω με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως χαίρομαι που τώρα...

Κλέιτον: «Δεν μπόρεσα να πετύχω με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως χαίρομαι που τώρα είναι ψηλά»


Στο τελευταίο επεισόδιο του «NoChoftes – PodCast» στον κανάλι του OLB, καλεσμένος του Roy και του Stel ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Κλέιτον Σίλβα, ο οποίος έκανε μια μίνι αναδρομή στην καριέρα του.

Μίλησε για την εποχή του στον Παναθηναϊκό και την συγκατοίκησή του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ επί εποχής Γιώργου Δώνη την οποία απέρριψε για να συνεχίσει στην Τουρκία.

Το project του Νταμπίζα και οι οικογενειακοί λόγοι ήταν αυτοί που τον ώθησαν να υπογράψει στην Ομόνοια, παρά το γεγονός ότι οικονομικά η πρόταση της Ομόνοιας ήταν στα μισά σε σχέση με άλλες που είχε ενώπιον του. Έδωσε την εκδοχή του για το τι πήγε στραβά εκείνη την χρονιά και πώς η πίεση και η έλλειψη υπομονής από τον κόσμο, αδίκησε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Κάνοντας πρόβλεψη για την αντίπαλο της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει ένα πλεονέκτημα στην Ντινάμο λόγω εμπειρίας και ταλέντου και θεωρεί τις ακαδημίες της με διαφορά τις καλύτερες από όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη στην καριέρα του και ότι είχε άτακτη ζωή αλλά και ότι αδικήθηκε γιατί κουβαλούσε αυτή την φήμη μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στην συνέντευξη η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι στα ελληνικά, αφού ο Βραζιλιάνος γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα λόγω της πολυετούς παρουσίας του στην Ελλάδα.

Από 24sports.com.cy