Home TOP NEWS Match Report: Εφτά γκολ σε ένα απολαυστικό ματς και φιλική νίκη στο...

Match Report: Εφτά γκολ σε ένα απολαυστικό ματς και φιλική νίκη στο Τσίρειο


Στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 4-3. Σκόραραν οι Τσέποβιτς (2), Λοϊζου και Παπουλής.

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε το παιχνίδι με τους Παναγή, Ευαγγέλου, Λέτσιακς, Γιούστε, Παναγιώτου, Γκόμεθ, Κούσουλος, Μποτεάκ, Τζιωνής, Τσέποβιτς, Λοϊζου.

Είχε καλή κυκλοφορία στον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ προσπάθησε να βγάλει, στο μέτρο του δυνατού, μία κάποια ένταση στις προσπάθειες της. Ήταν ανοικτό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, έγιναν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σημειώθηκαν γκολ και γενικότερα το πρώτο 45λεπτο, αν και πρώτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, είχε ενδιαφέρον. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται με 3-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσέποβιτς που σκόραρε δις ενώ έδωσε και την ασίστ στον Λοϊζου για το 3-1. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Απόλλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τον Μπεργκ. Έβαλε στο γήπεδο τους Χοράσκα, Βενιζέλου, Καϊάφας, Λαός, Κίκο, Παπουλής, Κακουλλής, Ζευκής, Χαραλάμπους, Χατζηβασιλείου και Σάββα.

Συνέχισε να είναι ανοικτό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να κρατάει περισσότερο τη μπάλα στην επανάληψη, έφτιαξε περισσότερες φάσεις και σκόραρε δύο φορές ενώ πολύ ωραίο ήταν το γκολ που σημείωσε ο Παπουλής για να κάνει το 4-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με πέναλτι.

Το πρώτο «ξεμούδιασμα» της ομάδας έγινε σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, πολλές φάσεις για γκολ, πολλά τέρματα και σίγουρα το απόλαυσαν όσοι το παρακολούθησαν.

Οι φάσεις του αγώνα:

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 5ο λεπτό όταν ο Τζιωνής σέντραρε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μποτεάκ έκανε πολύ ωραίο σουτ γυριστό στη γωνία της εστίας όμως ο Γιοβάνοβιτς έκανε δύσκολη απόκρουση.

Στο 8ο λεπτό ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαμάς να ευνοείται από τις κόντρες έξω από την περιοχή μας, βγήκε μόνος απέναντι από τον Παναγή όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ένα καλό σουτ του Μάρκοβιτς στο 11 έφυγε λίγο έξω.

Το γκολ ήρθε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 15ο λεπτό όταν ο Λοϊζου κέρδισε κόντρες στο κέντρο, ο Μποτεάκ επωφελήθηκε από δεξιά, είδε την κίνηση του Τσέποβιτς στην περιοχή, του έστειλε μπαλιά και με πλασέ ο Σέρβος σκόραρε. 

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 19′, ήταν η σειρά του Απόλλωνα να πετύχει γκολ. Έκανε δυνατό σουτ σε χαμηλό ύψος, έξω από την περιοχή ο Μάρκοβιτς και έκανε το 1-1.

Στο 21ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε σουτ, δυσκόλεψε τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος όμως κατάφερε να το εξουδετερώσει.

Πολύ ωραίο γκολ με συνδυαστικό ποδόσφαιρο ήταν το δεύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 24ο λεπτό ο Τζιωνής έδωσε κάθετα στον Λοϊζου στην περιοχή, αυτός γύρισε αμέσως για τον Τσέποβιτς που με πλασέ μπροστά στο τέρμα σκόραρε ξανά.

Έκανε καλό σουτ στη συνέχεια ο Πίττας όμως ήταν άστοχο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 34ο λεπτό ο Νταμπό ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Παναγή, πιέστηκε λίγο από τον Γιούστε όμως μπόρεσε να κάνει σουτ το οποίο απέκρουσε ο Παναγή.

Στο 35ο λεπτό ο Απόλλων κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή μας, το εκτέλεσε ο Ψύχας, ήταν πολύ καλή όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Τσέποβιτς για να πετύχει τρίτο γκολ στο 38ο λεπτό. Ο Λέτσιακς έκανε το ανέβασμα, έδωσε στην περιοχή για τον Τσέποβιτς ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε όμως ο Γιοβάνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

Βρήκε και τρίτο γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 40ο λεπτό με τον Λοϊζου. Πήρε την ασίστ από τον Τσέποβιτς, βγήκε μόνος απέναντι στον Γιοβάνοβιτς, τον ξεπέρασε και πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Ένα σουτ του Μάρκοβιτς λίγο αργότερα βρήκε τον Παναγή σε ετοιμότητα.

Στο 42ο λεπτό ο Τσέποβιτς έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή πάνω στον Γιοβάνοβιτς.

Β’ Ημίχρονο

Κεφαλιά στα πρώτα δευτερόλεπτα του Δευτέρου ημιχρόνου έγινε από τον Κακουλή πέρασε έξω.

Στο 50ο λεπτό ο Μάρκοβιτς έκανε με δύναμη ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Παπουλή έκανε ανέβασμα με τη μπάλα, έδωσε αριστερά για τον Κακουλή ο οποίος σούταρε στο τέρμα, απέκρουσε όμως ο Δημητρίου με το πόδι. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο 59ο λεπτό ο Χατζηβασιλείου ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκεριέ, σφυρίχτηκε το πέναλτι από τον Νεοκλέους. Ο Παπουνασβίλι εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 3-2.

Στο 65ο λεπτό ήρθε το τέταρτο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Παπουλής έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, κατάφερε να απελευθερωθεί στα όρια της αντίπαλης περιοχής, έκανε με το αριστερό ένα πολύ ωραίο πλασέ στη γωνία της εστίας του Δημητρίου και σκόραρε για το 4-2.

Στο 70ο λεπτό ο Κίκο σέντραρε για τον Κακουλλή ο οποίος έκανε από απόσταση μία κεφαλιά με δύναμη όμως ο Δημητρίου μπλόκαρε.

Σκόραρε 3ο γκολ σημέιωσε ο Απόλλων με τον Ίνγκια. Πήρε μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε στη γωνία του Χοράτσκα ο οποίος δεν μπόρεσε να σώσει το γκολ.

Καλή απόκρουση του Χοράτσκα στο 78ο λεπτό σε επικίνδυνη σέντρα του Παπουνασβίλι από αριστερά.

Στο 83ο λεπτό ο Παπουνασβίλι εκτέλεσε φάουλ απευθείας, η μπάλα πήγαινε στη γωνία όμως ο Χοράτσκα απέκρουσε ωραία.

Στο 85ο λεπτό ο Κακουλλής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Χαραλάμπους, πλάσαρε τον εξερχόμενο Δημητρίου όμως η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.