Home TOP NEWS Νέα αρχή με στόχο… την εδραίωση!

Νέα αρχή με στόχο… την εδραίωση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει μπρος τις μηχανές σήμερα(15/6) για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα περάσουν κατά την διάρκεια της ημέρας τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις κι όταν ολοκληρωθούν αυτές θα πατήσουν ξανά γρασίδι και θα αρχίσουν τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν.


Στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Έκτορ Γιούστε, ο άλλος νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πάρης Ψάλτης μαζί με τους υπόλοιπους Κύπριους διεθνείς πήραν ακόμη μερικές ημέρες άδεια αφού είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου.

Επίσης, θα απουσιάζουν οι τρεις διεθνείς που βρίσκονται στο Euro, οι Χούμποτσαν, Ντούρις και Λανγκ που βρίσκονται με τις Εθνικές Σλοβακίας και Ουγγαρίας αντίστοιχα. Οι Ντούρις και Χούμποτσαν μάλιστα πανηγύρισαν χτες τη νίκη επί της Πολωνίας, ενώ σήμερα αγωνίζεται ο Άνταμ Λανγκ κόντρα στην Πορτογαλία.

Όσοι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν ακόμη όπως είναι οι Διεθνείς της Εθνικής Κύπρου θα αρχίσουν να μαζεύονται από την προσεχή Δευτέρα όταν η ομάδα μας θα μεταβεί στην Κυπερούντα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, όπου εκεί θα δώσει και το πρώτο της φιλικό με τον Απόλλωνα.

Νέα αρχή λοιπόν από σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ με στόχο φυσικά την εδραίωση στην κορυφή του πρωταθλήματος και την παρουσία ξανά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γιατί όχι και πρόκριση στα “αστέρια” του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα ως πρωταθλήτρια θέτονας ακόμη πιο  ψηλά τον πήχη. Άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο δουλεύουν μεθοδικά και προσεχτικά έτσι ώστε η ομάδα μας να μεγαλώνει, να κάνει βήματα προς το εμπρός και να γίνεται ακόμη πιο ισχυρή.

Στο μεταγραφικό κομμάτι αναμένεται να σίγουρα 3-4 μετεγγραφές, με ποδοσφαιριστές που θα “εμβολιάσουν” το υφιστάμενο ρόστερ με ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και θα δώσουν επιπλέον βάθος. Οι Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του καταβάλλουν αρκετή προσπάθεια έτσι ώστε να εντοπιστούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ.