Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: ” Οι νεαροί φέτος θα είναι πρώτα βιολιά”

Νικόλας Γεωργίου: ” Οι νεαροί φέτος θα είναι πρώτα βιολιά”

Ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας μας, Νικόλας Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active Radio σχολιάζοντας το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα.


Οι τοποθετήσεις του:

«Η Ομόνοια έτσι και αλλιώς και πέρσι με τα ίδια δεδομένα ήταν. Ήταν μια ομάδα συμπαγής, με αυτοματισμούς επειδή δεν είχε αλλάξει πολλά πρόσωπα με εξαίρεση τον Γιούστε και τον Ευαγγέλου. Ήταν δεδομένο ότι η Ομόνοια θα μπορούσε να βγάλει περισσότερους αυτοματισμούς», είπε αρχικά.

Για την παρουσία των νεαρών, που πλέον πήραν αέρα μετά την περασμένη πολύ καλή σεζόν που είχαν: «Έβλεπες τους μικρούς, τον Τζιωνή, τον Λοϊζου, τον Χαραλάμπους ότι έχουν ξεψαρώσει. Οι νεαροί φέτος θα είναι πρώτα βιολιά. Νομίζω ότι θα χτίσει πάνω τους ο Μπεργκ και αν η Ομόνοια προχωρήσει στους ομίλους θα υπάρχει βάθος για να μη γίνει ό,τι έγινε πέρσι, σε πέντε αγωνιστικές που πήρε τρεις – τέσσερις βαθμούς. Υπάρχει καλύτερος κορμός φέτος και αν η Ομόνοια κάνει δύο – τρεις καλές προσθήκες θα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος. Η φιλοσοφία της Ομόνοιας δεν άλλαξε, είναι φιλοσοφία Μπεργκ. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι να κάνουν».