Home TOP NEWS Ο Μάριος Αργυρίδης για την εκδήλωση, τον προγραμματισμό και… για την περίπτωση...

Ο Μάριος Αργυρίδης για την εκδήλωση, τον προγραμματισμό και… για την περίπτωση Οκριασβίλι

O Πρόεδρος του Σωματείου της ομάδας μας, Μάριος Αργυρίδης μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου στον Super Sport FM 104.0 για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας, για τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ σχολίασε και το θέμα των μεταγραφών και την περίπτωση Οκριασβίλι.


Οι δηλώσεις του:

Για την εκδήλωση: «Ήταν μια συγκινητική στιγμή γυρίζοντας πίσω στο παρελθόν για όλους όσοι ήταν εκεί στην εκδήλωση. Η αποκάλυψη την νέας στολής ήταν μια από τις όμορφες στιγμές της χθεσινής βραδιάς. Ήταν μέσα από επιλογή από ένδοξες στιγμές της Ομόνοιας και είναι κάτι που θα γίνει θεσμός»

Για τη δουλειά που γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Τίποτα δεν ήταν τυχαίο με την σοβαρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ανεβαίνουμε επίπεδο».

Για τον προγραμματισμό: «Ο κ Παπασταύρου επαναλαμβάνει πολύ συχνά ότι πρέπει να δουλεύουμε σκληρά με προσήλωση στους στόχους και ζητά εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Η ομάδα προγραμματισμού έχει  δείξει ότι μπορεί  να ολοκληρώσει μεταγραφές και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη, χάθηκε ένας μεταγραφικός στόχος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα κτίσουμε σε μια γερή βάση όπως είχαμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια».

Για την περίπτωση Οκριασβίλι: «Με την περίπτωση του Οκριασβίλι τα ιδία είχαμε και πέρυσι με τον Ουζόχο όταν αποχώρησε αν θα μπορούσε να αντικατασταθεί και ιδού τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει μια συνταγή για ένα ποδοσφαιριστή το πώς θα προσφέρει. Όπως δουλέψαμε και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και μπήκαν στην ομάδα. Δεν έγινε κάτι δια μαγείας. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε για καμία χαμένη περίπτωση» και σημείωσε: «Ο  κόσμος της Ομόνοιας να γνωρίζει ότι η επικοινωνία με τον κ. Παπασταύρου στην Αμερική είναι καθημερινή και δεν υπάρχει κανένα κενό. Να μην έχει καμία έγνοια ο κόσμος».