Home TOP NEWS Το σκεπτικό για την διακοπή τριών βδομάδων απο την 1η μέχρι την...

Το σκεπτικό για την διακοπή τριών βδομάδων απο την 1η μέχρι την 2η αγωνιστική

Το πρωί έγινε γνωστόν το ημερολογιακό πρόγραμμα του πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ της 1ης που θα είναι στις 21-22 Αυγούστου και της 2ης αγωνιστικής θα ακολουθήσει διακοπή τριών εβδομάδων, αφού η 2η αγωνιστική με βάση τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.


Το σκεπτικό αυτό εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 εξήγησε το σκεπτικό.

Αναλυτικά:

«Ο πιο βασικός λόγος είναι από τη στιγμή που δύο ομάδες θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η Ομόνοια θα δώσει σίγουρα αγώνα στα πλέι οφ, αλλά δεν ξέρουμε σε ποια διοργάνωση. Το ίδιο ισχύει και για την Ανόρθωση. Ενδεχομένως αν με το καλό προχωρήσουν θα έχουμε και την ΑΕΛ και τον Απόλλων, στα πλέι οφ. Επίσης είναι και οι τρεις αγώνες της Εθνικής μας στις αρχές Σεπτεμβρίου σε διάστημα οκτώ ημερών. Άρα αν βάζαμε και τη 2η αγωνιστική θα ήταν πολύ βαρυφορτωμένο το πρόγραμμα. Ήταν επιθυμία του ομοσπονδιακού προπονητή να μην έχουμε αγώνες εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος που δεν μετακινήσαμε για πιο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος θα άλλαζε και το πρόγραμμα των ομάδων με την προετοιμασία τους».