Home TOP NEWS Βασκονσέλος: “Εκτός πραγματικότητας οι 400χιλιάδες για Περέιρα – Εξαιρετικά ευχαριστημένος με την...

Βασκονσέλος: “Εκτός πραγματικότητας οι 400χιλιάδες για Περέιρα – Εξαιρετικά ευχαριστημένος με την Ομόνοια ο Κίκο”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο ατζέντης ποδοσφαιριστών, Μπερνάντο Βασκονσέλος. Ο Βασκονσέλος κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την μεταγραφή του Ζόελ Περέιρα στην Λεχ Πόζναν, αλλά και την παρουσία του Κίκο στην ομάδα μας.


Οι τοποθετήσεις του για τους Περέιρα και Κίκο:

Για τον Ζοέλ Περέιρα: «Ήταν μια σπουδαία μεταγραφική για τον Περέιρα. Είναι σπουδαία ομάδα τη Λεχ Πόζναν. Έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι στην Πορτογαλία και η Ομόνοια δεν ήθελε να τον κρατήσει».

Για τα ποσά της μεταγραφής: «Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσω. Είναι κάτι που αφορά τις δύο ομάδες και όχι εμένα, όμως οι 400 χιλιάδες είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα».

Για τον Κίκο: «Είναι πρωταθλητής Κύπρου και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος με την Ομόνοια και η Ομόνοια από αυτόν. Έκανε επέμβαση ναι, ο πατέρας μου έκανε την επέμβαση του. Ξεκίνησε προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο».

Αν υπάρχουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί από ομάδες της Κύπρου: «Είναι μεγάλη μου χαρά που μπορώ να συνεργάζομαι ως ατζέντης με κυπριακές ομάδες. Έχω προτείνει παίκτες και 2-3 περιπτώσεις είναι σε καλό δρόμο».