Home TOP NEWS Αγωνιστικός προσανατολισμός, ατμόσφαιρα γηπέδου, θερμοκρασία… όλα να είναι υπέρ μας

Αγωνιστικός προσανατολισμός, ατμόσφαιρα γηπέδου, θερμοκρασία… όλα να είναι υπέρ μας


Δεν υπάρχει άλλος στόχος πέραν της πρόκρισης για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και την ερχόμενη Πέμπτη η ομάδα θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σημαντικό για την ομάδα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Οι ιδιαίτερες θερμοκρασίες της εποχής, η ατμόσφαιρα η οποία θα γίνει ακόμα πιο θερμή από τον κόσμο, είναι στοιχεία τα οποία ευνοούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και κάνουν σίγουρα το έργο των Εσθονών πιο δύσκολο.

Βέβαια στο γήπεδο είναι που θα φανεί αν όντως το στοιχείο της έδρας θα παίξει σε λίγες μέρες το ρόλο του. Η ομάδα πρέπει να μπει στο γήπεδο για να σκοράρει, όσες πιο πολλές φορές μπορεί, και αν και η όποιαδήποτε νίκη θα πρέπει να μας αφήσει ικανοποιημένους, αυτό που θα ήταν ιδανικό είναι να εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα αυξάνει πολύ τις πιθανότητες μας για πρόκριση.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλέον την Ευρωπαϊκή εμπειρία, μπορεί να διαχειριστεί όποιες καταστάσεις παρουσιαστούν σε τέτοιους αγώνες και θεωρούμε πως το γεγονός πως πλέον δεν παίζει ρόλο το εκτός έδρας γκολ είναι παράγοντας που θα πρέπει να μας σπρώξει ακόμη περισσότερο στο να επιτεθούμε.

Ο Μπεργκ καταστρώνει το πλάνο του ξέροντας ότι οι παίκτες του, η ομάδα του, έχουν δυνατότητες και μπορούν να φέρουν με επιτυχία εις πέρας την αποστολή.