Home TOP NEWS Match report: Νίκη, πολλά γκολ και αρκετές… σημειώσεις

Match report: Νίκη, πολλά γκολ και αρκετές… σημειώσεις


Έβγαλαν περισσότερη ένταση οι ποδοσφαιριστές σε αυτό το δεύτερο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους. Η νίκη ήρθε σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και την ΟΜΟΝΟΙΑ να επικρατεί με 4-3 με τέρματα των Μποτεάκ (2), Ντούρις και Τσέποβιτς.

Επέλεξε σήμερα δίδυμο στην επίθεση τους Τσέποβιτς και Ντούρις ο Νορβηγός. Αριστερά στη μεσαία γραμμή ήταν ο Μιξ και δεξιά ο Μποτεάκ. Παρέμειναν στο κέντρο οι Κούσουλος και Γκόμεθ ενώ η και η τετράδα στην άμυνα είναι λίγο πολύ η περσινή.

Λανγκ, Χούμποτσαν, Σέχου και Λέτσιακς ήταν στην εντεκάδα.

Στο τέρμα θα ο Φαμπιάνο.

Μπήκε δυνατά η ΟΜΟΝΟΙΑ και άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Ντούρις όμως η Γκόρνικ ισοφάρισε λίγο αργότερα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα και επιτέθηκε πολύ καλά, βρήκε μάλιστα κι άλλο γκολ στο 16ο λεπτό, με τον Μποτεάκ να δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας.

Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι στο κέντρο οι Κούσουλος και Γκόμεθ, φαίνεται η διαφορά με Σέχου στο δεξία άκρο της άμυνας, ο Λέτσιακς ανέβηκε πολλές φορές και κατέγραψε μάλιστα ασίστ στο πρώτο γκολ.

Είναι αλήθεια πως η άμυνα μας και ο Φάμπιάνο δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα. Έκανε καλό επιθετικό παιχνίδι η ομάδα, με τους Μιξ, Ερίκ, Ντούρις και Τσέποβιτς να είναι ιδιαίτερα κινητικοί.

Έβγαλε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μέρος η ομάδα, είχε καλή κυκλοφορία ενώ αμύνθηκε καλά.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για την Γκόρνικ. Ένα σουτ έξω από την περιοχή στα πρώτα δευτερόλεπτα κατέληξε στα δίκτυα και ήρθε η ισοφάριση 2-2.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως συνέχισε να είναι επιθετική και βρήκε άλλα δύο ωραία γκολ με τους Μποτεάκ και Τσέποβιτς.

Έβαλε Παπουλή και Ψάλτη ο Μπεργκ στο 70ο λεπτό ο Μπεργκ και λίγο αργότερα τους Κακουλλή  και Σάββα. Ενώ έδωσε χρόνο στα τελευταία λεπτά στους Κίκο και Γιούστε ο Νορβηγός.

Ήταν ένα καλό φιλικό, χρήσιμο για συμπεράσματα. Κρατάμε σίγουρα τα 4 γκολ που πέτυχε η ομάδα, σημειώσεις κράτησε σίγουρα και ο Μπεργκ ο οποίος είδε την ομάδα να δέχεται τρία τέρματα