Home TOP NEWS Ντούρις: «Να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν»

Ντούρις: «Να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν»


Ο Σλοβάκος επιθετικός της ομάδας μας, Μίχαλ Ντούρις, μίλησε για το πρώτο φιλικό, την προετοιμασία στο Κίελτσε, τις προκλήσεις της νέας σεζόν ενώ, σχολίασε την κλήρωση στο β’ προκριματικό του Champions League.

Αναλυτικά:

Για το πρώτο φιλικό: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο για εμάς γιατί η Πολωνική ομάδα είναι πολύ δυνατή σωματικά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι γιατί μάλλον η αντίπαλος μα ςστην Ευρώπη θα αγωνιστεί με παρόμοιο τρόπο».

Για την προετοιμασία: «Βρίσκομαι με την ομάδα 2-3 μέρες διότι μετά το Γιούρο είχα κάποιες μέρες να ξεκουραστώ και τώρα άρχισα προετοιμασία με την ομάδα».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Νιώθω πολύ καλά, ειμαι ικανοποιημένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η περσινή σεζόν ήταν φανταστική για εμάς, για το σύλλογο για τους φιλάθλους. Όμως αυτό πέρασε στην ιστορία. Τώρα είναι μία νέα σεζόν. Έχουμε πολλές διοργανώσεις μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.»

Για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Είναι μία δύσκολη ομάδα αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε ακόμη 2 εβδομάδες για το παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.»

Για την παρουσία του στο Γιούρο: «Ήταν φανταστικά, περιμέναμε περισσότερα όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και παίρναμε άλλον ένα βαθμό θα ήμασταν στους 16. Για μένα και τη χώρα μου ήταν μία πολύ καλή εμπειρία».