Home TOP NEWS Πατάει START και ξεκινάει το ταξίδι της Ευρώπης!

Πατάει START και ξεκινάει το ταξίδι της Ευρώπης!

Ευρωπαϊκή ημέρα ξημέρωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι “πράσινοι” του Χένιγνκ Μπεργκ ρίχνονται στην “μάχη” της Ευρώπης, σήμερα αφού θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το “τριφύλλι” απόψε στις 21:00 θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο “Maksimir” την πρωταθλήτρια της Κροατίας, έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο να κάνουν την ζημιά στην Ντιναμό μέσα στο “σπίτι” της και να φέρουν την υπόθεση πρόκριση μέσα στο “καμίνι” της Λευκωσίας.

Σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας του αντιπάλου από το πρώτο κιόλας παιχνίδι είναι αρκετά ψηλό, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηλώνουν πανέτοιμοι, έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα επιτρέψει στο “τριφύλλι” να ελπίζει σε πρόκριση.


Το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να καταφέρει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση από την Κροατία, είναι να παρουσιαστεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου έτοιμη, σοβαρή, πειθαρχημένη και να αποφύγει τα λάθη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιούστε ο οποίος προπονήθηκε ατομικά στην τελευταία προπόνηση, από εκεί και πέρα όλοι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Νορβηγού και ετοιμάζει τα πλάνα του έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να “χτυπήσει” το θετικό αποτέλεσμα.