Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία, ανεβάζει στροφές η ομάδα

Συνεχίζεται η προετοιμασία, ανεβάζει στροφές η ομάδα


Δεν έχει την δυνατότητα να αλλάξει πολλά πράγματα την ερχόμενη Πέμπτη ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο τραυματισμός του Ιγιάγι και του Κούσουλου του στερούν σίγουρα επιλογές. Και αν για τον Νιγηριανό μπορούμε να πούμε πως δεν έχασε κάτι που είχε ο Νορβηγός, για τον Κούσουλο η απουσία σίγουρα είναι τέτοια που επηρεάζει ενδεχομένως και το πλάνο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται για την ομάδα. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι γνωστά. Θα αναμένουμε να δούμε αν ο Γιούστε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μπεργκ.

Το σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως άφησε πίσω της άλλη μία εβδομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αμέσως μετά την προετοιμασία και θα αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει το ρυθμό της.


Σε πολύ καλύτερη κατάσταση αναμένεται ότι θα είναι οι Τζιωνής και Λοϊζου, ο Μιξ μπαίνει στο κλίμα και πρέπει να νιώσει πιο απελευθερωμένος αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά, ως νέο μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Θεωρούμε πάντως πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πιάσει καλή απόδοση τότε θα ανεβάσει κατακόρυφα και τις πιθανότητες της για πρόκριση.

Ρεπό ασφαλώς και δεν έχει αυτές τις μέρες, με τις προπονήσεις να πηγαίνουν σερί μέχρι τον αγώνα και αμέσως μετά αναμένει την ομάδα δύσκολο πρόγραμμα ενόψει του επαναληπτικού.

Θα πρέπει κι αυτό να ληφθεί υπόψιν και να γίνει μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ.