Home TOP NEWS Ξεκινάει το διάβασμα και… η προετοιμασία ενόψει Φλόρα Ταλίν!

Ξεκινάει το διάβασμα και… η προετοιμασία ενόψει Φλόρα Ταλίν!

Μετά και το χθεσινό νικηφόρο φιλικό με την Ολυμπιάς Λυμπιών, η ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στην επόμενη αντίπαλο της, την Φλόρα Ταλίν την οποία η ομάδα μας θα προσπαθήσει να ξεπεράσει για να βρεθεί στα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Ο Χένινγκ Μπεργκ όπως δήλωσε μετά τον επαναληπτικό αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη Φλόρα Ταλίν.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν ο Νορβηγός κόουτς θα κάνει φύλλο και φτερό την Φλόρα Ταλίν έτσι ώστε να δει τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία των Εσθονών και που θα τους “χτυπήσει” στις διπλές αναμέτρησεις.

Ο τεχνικός της ομάδα μας και οι συνεργάτες του θα δουν τα δύο πρόσφατα παιχνίδια με την Λέγκια, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να την κατασκοπεύσουν την Φλόρα και το Σάββατο (31/7 -19:00) στο παιχνίδι που θα δώσει εκτός έδρας με την Πάιντε για το πρωτάθλημα Εσθονίας.


Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα ουσιαστικά θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει Φλόρα Ταλίν.Ο Νορβηγός κόουτς θα έχει στην διάθεση του τον Κίκο ο οποίος δεν δηλώθηκε στα ματς με την Ντιναμό, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη θα αξιολογείται η κατάσταση του Γιούστε και του Κούσουλου για να δει αν θα μπόρει να τους υπολογίζει, ενώ η μεγαλύτερη αγωνία είναι για τον Ατιεμγουέν ο οποίος στο ανεπίσημο του ντεμπούτο με την Ολυμπιάς Λυμπιών τραυματίστηκε.