Home TOP NEWS Ετοιμαζόμαστε για δύο σκληρές αναμετρήσεις

Ετοιμαζόμαστε για δύο σκληρές αναμετρήσεις


Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αν αυτό το παιχνίδι γινόταν πριν μερικά χρόνια, δηλαδή μία Κυπριακή ομάδα να έχει απέναντι της μία Εσθονική, τότε θα μιλούσαμε για αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Το ποδόσφαιρο όμως έχει αλλάξει. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων έχουν σμυκρίνει και αυτό αποδεικνύεται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Δείτε ας πούμε τα αποτελέσματα χθες βράδυ.

Ο ΠΑΟΚ των διακρίσεων της Ευρώπης, έχασε από την Μποέμιανς Ιρλανδίας ενώ η Σέριφ πήρε ισοπαλία στο Μαρακανά από τον Ερυθρό Αστέρα. Πριν κάποιες μέρες η ΑΕΚ Αθηνών αποκλείστηκε από την Βελέζ Βοσνίας ενώ είμαστε κι εμείς θύτες. Πέρυσι κάναμε διαδοχικές εκπλήξεις για να μπούμε στους ομίλους.


Αυτό είναι που θέλει και η Φλόρα στα παιχνίδια μαζί μας. Να ανατρέψει τα προγνωστικά. Και βλέποντας τους αγώνες με τη Λέγκια έδειξε να είναι ομάδα με πλάνο στο γήπεδο, με πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα θα μας δυσκολέψει.

Είναι για αυτό που θα χρειαστεί απόλυτη σοβαρότητα αλλά και ουσία στο παιχνίδι μας για να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει απαραιτήτως να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Είναι η θερμοκρασία στην οποία οι Εσθονοί σαφώς και δεν είναι συνηθισμένοι, αλλά και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουμε εμείς στο γήπεδο.

Θα πρέπει επίσης η ομάδα να πιάσει πολύ καλή απόδοση και στους δύο αγώνες για να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Εσθονίας.