Home TOP NEWS Εύγε! Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Εύγε! Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Έσβησε κάθε αμφιβολία η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ομάδας, σε ότι έχει να κάνει με την επιτυχία του φετινού προγραμματισμού. Οι προθήκες που έγιναν ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι άρχισαν ήδη να κάνουν την… απόσβεση τους.

Ο παικταράς Μιξ, ο δαιμόνιος Ιγιάγι, ο ποιοτικός Μπασιρού, οι Κύπριοι διεθνείς Ψάλτης και Ζαχαρίου και ο πεπειραμένος Γιούστε δείχνουν να ανεβάζουν την ποιότητα αλλά και το βάθος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσο μουρμουρήσαμε, μουρμουρήσαμε. Σήμερα ξημέρωσε μία καινούργια μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η αισιοδοξία όλου του κόσμου είναι διάχυτη και εκφράζεται έντονα.


Θα είναι καλό να πάμε λίγο πίσω, να ανατρέξουμε στα σχόλια που κάναμε για τις μεταγραφές και τον καταρτισμό του ρόστερ, αλλά και για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Δεν είναι κακό παραδέχεται κάποιος πως έκανε λάθος εκτίμηση. Λέω αρχικά… ξελέω μετά, αφού έχω μπροστά μου τα πειστήρια! Είναι ότι καλύτερο στον άνθρωπο και έτσι είναι που εξελίσεται.

Το σίγουρο είναι πως σήμερα, όλοι, αισιόδοξοι και μή, ξέρουν ότι η ομάδα έχει τη δυναμική για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι. Να μπει δηλαδή στο πρωτάθλημα ως η πρωταθλήτρια, αλλά και να επιβεβαιώσει την συνεχή προσπάθεια της για εδραίωση ως μία καλή Ευρωπαϊκή ομάδα.

Τα εύσημα θα πρέπει να πάνε στην ομάδα προγραμματισμού. Ο Νεόφυτος Λάρκου απέδειξε ξανά πως η δουλειά που επιτελεί είναι κλειδί για την συνεχιζόμενη άνοδο αυτής της ομάδας. Η υπομονή που επιδεικνύουν μαζί με τον Σίμο Ταραπουλούζη στο να εντοπίσουν, να επιλέξουν και εν τέλει να φέρουν στην ομάδα κάποιον ποδοσφαιριστή, αποδίδει τα μέγιστα.

Έγινε πρόπερσι, έγινε πέρσι, έγινε και φέτος. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να δούμε;

Βγάζουμε το καπέλο, στον coach Λάρκου, τον άνθρωπο που άλλαξε το επίπεδο της ομάδας με τη μεθοδικότητα του, τους σωστούς χειρισμούς και την απόλυτη σοβαρότητα που τον διακρίνει. Χαιρετίζουμε και την σωστή δουλειά και την ποδοσφαιρική αντίληψη του Σίμου σε ότι αφορά στον εντοπισμό των ποδοσφαιριστων που η ομάδα έχει πραγματικά ανάγκη.

Ένα μεγάλο εύγε σε εσάς για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην ΟΜΟΝΟΙΑ!