Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ FCL: “Στην Εσθονία για να συνεχιστεί η ιστορία με χρυσά γράμματα…”

FCL: “Στην Εσθονία για να συνεχιστεί η ιστορία με χρυσά γράμματα…”

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Fan Club Lakatamias έκαναν ανάρτηση στα ΜΚΔ μια μέρα πριν τον επαναληπτικό με την Φλόρα Ταλίν με την οποία στέλνουν μήνυμα πρόκρισης.


Η ανακοίνωση:

“Στην Εσθονία για να συνεχιστεί η ιστορία με χρυσά γράμματα….

ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ, το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν και μερικές ώρες είναι αυτά που μας χωρίζουν από την είσοδο μας σε Ευρωπαικό όμιλο για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Αύριο Τρίτη λοιπόν στις 19:00 η ομάδα μας καλείται να κάνει ένα ακόμα βήμα και να πετύχει άλλον ένα μεγάλο στόχο.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της υποχρέωσης μας να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ο σύνδεσμος θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που θα γίνονται δεκτές μέχρι αύριο το μεσημέρι έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά.

Αν είχαμε την ευκαιρία ίσως σήμερα να είμασταν ήδη στην Εσθονία έτοιμοι να κάνουμε το γήπεδο της Φλόρα έδρα μας. Για τους γνωστούς όμως λόγους ακόμα μια φορά δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε στο πλευρό της ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ. Γι’ αυτο καλούμε τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρών στον σύνδεσμο μας όπου θα δημιουργήσουμε την δική μας μαγική ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα και σε περίπτωση πρόκρισης πολύ απλά θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους.

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 22387583

Υ.Γ: Κουράγιο στον Ελληνικό λαό που δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά και πληρώνει την ανεπάρκεια και την εγκληματική αμέλεια του κράτους”.