Home TOP NEWS Πρώτα να μπουν οι βάσεις πρόκρισης και ακολούθως θα έρθουν και μεταγραφές

Πρώτα να μπουν οι βάσεις πρόκρισης και ακολούθως θα έρθουν και μεταγραφές


Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα στο θέμα μεταγραφών είναι γνωστός. Λέχθηκε επανελημμένα πως για να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κίνηση απόκτησης ποδοσφαιριστή θα πρέπει η ομάδα προγραμματισμού αλλά και ο προπονητής να συμφωνούν.

Προτάσεις αποστέλλονται καθημερινά κατά δεκάδες από τους μάνατζερ, οι παίκτες που προκρίνονται μελετούνται και αφού προκύψει έγκριση τότε η ομάδα μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.


Πλέον δεν απομένουν πολλές κινήσεις για να γίνουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η περίπτωση του Μπασιρού είναι πάντοτε στο προσκήνιο και ενδεχομένως να είναι αυτός που θα έρθει για να καλύψει τη θέση στο κέντρο.

Από κει και πέρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις Κύπριων, μία εξ αυτών αυτή του Ζαχαρίου, αλλά και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών οι οποίες σαφώς και μελετούνται.

Για την ώρα προτεραιότητα όλων είναι να καταφέρει η ομάδα να προκριθεί στους ομίλους και πολύ σύντομα θα προκύψουν και εξελίξεις μεταγραφικές. Η ομάδα είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί με παίκτες που θα έρθουν για να προσδώσουν ποιότητα και βάθος.