Home TOP NEWS Τα μάτια στην Ελβετία και στην Βασιλεία!

Τα μάτια στην Ελβετία και στην Βασιλεία!

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρώταθλημα, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα έχουν μιας πρώτης τάξεως να κατασκοπεύσουν την μια εκ των τριών αντιπάλων της ομάδας μας στους ομίλους του Europa Conference League.


Σήμερα λοιπόν στις 17:30 τα μάτια όλων των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι στραμμένα στον αγώνα της Βασιλείας με την Γιανγκ Μποις, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελβετίας.

Μέχρι στιγμής η προσεχής αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα Ελβετίας μετράει 3νίκες και 1ισοπαλία και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έχοντας φυσικά αγώνα λιγότερο από την Ζυρίχη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τις τρεις ομάδες του ομίλου της ομάδας μας μόνο η Βασιλεία έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό τον καιρό.

Στο Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίζεται η Καραμπάχ υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν και το επόμενο παιχνίδι των Αζέρων είναι για τους ομίλους, όπου θα τα πεί εντός έδρας με τη Βασιλεία στις 16 Σεπτεμβρίου. 


Επίσης διακοπή υπάρχει και στο πρωτάθλημα του Καζακστάν στο οποίο παίζει η Καϊράτ Αλμάτι. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της αντιπάλου της ομάδας είναι στις 12 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ορνταμπάσι, εκτός έδρας.