Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Θα παλέψουμε για το καλύτερο”

Χένινγκ Μπεργκ: “Θα παλέψουμε για το καλύτερο”

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ρόγιαλ Άντβερπ, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο των πλέι – οφ του Europa League.


Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Άντβερπ: “Έχουμε το παιχνίδι με την Αντβέρπ. Είναι καλό για μας αυτό το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είμαστε χαρούμενοι που αποκλείσαμε την Φλόρα. Η Αντβέρπ είναι μια καλή ομάδα, τερμάτισε δεύτερη στο Βέλγιο, είναι καλό τεστ για μας και ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Για τους Ζαχαρίου και Μπασίρου: “Είναι διαθέσιμοι και οι δυο. Ειναι προπονημένοι. Είμαι ικανοποιημένος και για τους δύο. Αυξάνεται ο συναγωνισμός και η ποιότητα στην ομάδα. Είναι καλά οι παίκτες, έχουν παίξει και φιλικά παιχνίδια”.

Για τους τραυματισμούς: “Υπάρχουν απουσίες αλλα επικεντρώνομαι στους παρόντες. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Η πρόκριση ήδη σε ομίλους αν αφαιρά την πίεση: “Πάντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει πίεση. Αν δε συμβαίνει αυτό κάτι δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε ο ένας για τον άλλο”.

Για τον κανόνα που καταργήθηκε με τα εκτός έδρας γκολ, υπάρχει μεγαλύτερος αγωνιστικός χρόνος και μεγαλύτερη πιθανότητα για παράταση: “Υπάρχει πλέον υπομονή από τις ομάδες. Είναι διαφορετικά πλέον τα παιχνίδια. Οι κανόνες άλλαξαν, δεν στέκομαι σε αυτό. Είναι δύσκολο όταν αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο σου να μην μπορείς να παίξεις επιθετικά. Είναι πιθανό να πάμε στην παράταση στους αγώνες με την Άντβερπ.”

Περισσότερα σε λίγο…