Home TOP NEWS Τι περιμένουμε να δούμε απόψε

Τι περιμένουμε να δούμε απόψε


Έγινε η ανάλυση της Φλόρα τις προηγούμενες μέρες, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα με το προπονητικό μας τιμ να γνωρίζει τι θα βρει απέναντι της η ομάδα στην προσπάθεια της για πρόκριση.

Μετέφερε λίγα πράγματα ο Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας στη χθεσινή διάσκεψη τύπου, λέγοντας πως πρόκειται για μία ομάδα που ανταποκρίνεται καλά σε παιχνίδι φυσικών αντοχών ενώ αρέσκεται σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Δυσκόλεψε ιδιαίτερα τη Λέγκια στην προηγούμενη φάση και σίγουρα η πρωταθλήτρια Εσθονίας έχει και αυτή στόχο να προχωρήσει.

Τι θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε το απόγευμα; Όπως είπε και ο προπονητής μας, ένα κλειστό παιχνίδι, την ΟΜΟΝΟΙΑ πιθανότατα να κρατάει μπάλα και να προσπαθεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, η οποία θα είναι παραταγμένη με πολλά πρόσωπα στα μετόπισθεν της, ενώ θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και στην άμυνα μας αφού η Φλόρα διαθέτει ταχύτητα μπροστά.


Θα είναι παιχνίδι στο οποίο σίγουρα θα χρειαστούν οι ατομικές ενέργειες από τα άκρα ενώ θα πρέπει επιτέλους να γινουμε λίγο πιο ουσιαστικοί στα στημένα.

Γκόμεθ και Ντσκερουντ θα έχουν πολλή δουλειά στον κεντρικό διάδρομο, αν τελικά ο Μιξ επιλεγεί δίπλα στον Ισπανό, ενώ θα χρειαστούμε και την αποστελεσματικότητα του Τσέποβιτς.

Περιμένουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβάλλει το παιχνίδι της και να δείχνει στην αντίπαλο της την υπεροχή της. Έβαλαν μία εβδομάδα επιπλέον προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές μας και είναι λογικό απόψε να παρουσιαστούν ακόμα πιο φρέσκοι.

Θέλουμε τη νίκη και πάμε να την κατακτήσουμε.