Home TOP NEWS Vamos τριφυλλάρα, πάμε ΜΑΓΚΕΣ!

Vamos τριφυλλάρα, πάμε ΜΑΓΚΕΣ!

Όλοι είναι έτοιμοι στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Άντβερπ. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οι ποδοσφαιριστές είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ωστόσο πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους.


Ο Μπεργκ είδε με ικανοποίηση τα τελευταία αποκτήματα τους Μπασίρου και Ζαχαρίου να είναι στην διάθεση του, όπως και τους Χούμποτσαν και Λέτσιακς οι οποίο χτυπούν ξανά θέση στην ενδεκάδα.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από αυτή εδώ την θέση, είναι να στείλουμε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας για την πρώτη μεγάλη ανάμετρηση με την Άντβερπ η οποία μπορεί να μας ανοίξει διάπλατα την πόρτα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

ΜΑΓΚΕΣ έχετε ήδη κερδίσει μια θέση στους ομίλους, έχετε κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των οπαδών της λαοφιλέστερης ομάδας στης Κύπρο.

Απόψε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απέναντι στην τριταθλήτρια ομάδα του Βελγίου, μας έχετε αποδείξει τα πάντα τελευταία χρόνια και μας κάνατε να πιστεύουμε σε εσάς και το μόνο που περιμένουμε από εσάς είναι να δώσετε για ακόμη μια φορά όλο σας τον εαυτό και το είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Απολαύστε το παιχνίδι, την κάθε στιγμή στο γήπεδο και παράλληλα βάλτε δύσκολα στον αντίπαλο όπως άλλωστε το κάνατε αρκετές φορές. Παίξτε για την φανέλα σας, για τον κόσμο, για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο τέλος ότι και να γίνει θα λάβετε ξανά το ζεστό χειροκρότημα

VAMOS τριφυλλάρα, Πάμε ΜΑΓΚΕΣ!!!