Home TOP NEWS Ενημέρωσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ για το φιλικό

Ενημέρωσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ για το φιλικό


Η ομάδα μας θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή σε φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο αγώνας θα γίνει στο Δασάκι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει τις λεπτομέρειες και για την αγορά του εισιτηρίου.

Αναλυτικά:

Φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας έχει διευθετηθεί για την Κυριακή (05/09) στις 19:00 στο Δασάκι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παρουσία φιλάθλων και οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεση τους την Ανατολική κερκίδα του γηπέδου.

Τιμές Εισιτηρίων:

• Γενική Είσοδος 10 ευρώ
• Παιδία κάτω των 14 χρόνων η είσοδος είναι δωρεάν.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Κάρτας Φιλάθλου. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Αγορά Εισιτηρίου:

• Από τα γραφεία του Εθνικού Άχνας (Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 18:00).
• Από το Οnline Τicketing του Εθνικού Άχνας: tickets.ethnikosachnasfc.com
• Από τα ταμεία του γηπέδου την ημέρα του αγώνα στις 17:30.

Δικαίωμα εισόδου στο στάδιο

Πιο κάτω παραθέτουμε απόσπασμα από διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο επεξηγείται το πώς οι φίλαθλοι μπορούν να εισέρχονται στα γήπεδα από την 21η Ιουλίου 2021.

Για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω η κατοχή είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης: Noείται ότι, και νοουμένου ότι, δεν υπερβαίνεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων.

Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.