Home TOP NEWS Ευργετική η διακοπή για τους τραυματίες!

Ευργετική η διακοπή για τους τραυματίες!

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων”έκατσε” γάντι για τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμού.


Οι Τσέποβιτς, Μποτεάκ και Κούσουλος λοιπόν, αυτές τις μέρες δουλεύουν χωρίς την πίεση των αγώνων ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό τιμ έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αφού ως γνωστόν έμειναν εκτός στα τελευταία παιχνίδια λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Να σημειώσουμε ότι ο Σέρβος επιθετικός, πάτησε ήδη γρασίδι το προηγούμενο διάστημα και προπονήθηκε ατομικά και δεν αποκλείεται μέχρι την επανέναρξη και στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή 12 του μήνα για το πρωτάθλημα να είναι απόλυτα έτοιμος και να τον δούμε να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Όσον αφορά τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές, τον Μποτεάκ και τον Κούσουλο, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα αξιολογεί συνεχώς την κατάσταση τους και όταν κρίνει ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν και είναι στον βαθμό ετοιμότητας που μπορούν να αγωνιστούν τότε θα τους ρίξει ξανά στην “μάχη”.


Σίγουρα ο Νορβηγός κόουτς δεν θα πάρει ρίσκο με οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή καθώς και φέτος ο αγωνιστικός μαραθώνιος θα είναι μακρύς, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη και όλοι ποδοσφαιριστές θα είναι σημαντικοί στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.