Home TOP NEWS Η τελευταία παρουσία οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκτός Κύπρου

Η τελευταία παρουσία οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκτός Κύπρου

Η ΟΥΕΦΑ ως γνωστόν, την Δευτέρα (6/9) άναψε το “πράσινο” φως στους οπαδούς να ταξιδέψουν και είναι κοντά στην ομάδα μας στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει με την Καϊράτ Αλμάτι, την Βασιλεία και την Καραμπάχ.


Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λοιπόν, ετοιμάζουν βάλιτσες και είναι πανέτοιμοι να “πρασινίσουν” ξανά τα γήπεδα του εξωτερικού για να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ που θα κάνουν στο Καζακστάν, στην Ελβετία και στο Αζερμπαϊτζάν για τους ομίλους του Conference League.

Η τελευταία φορά που οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έδωσαν το παρών τους σε γήπεδο του εξωτερικού, ήταν πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου 2017, όταν ακολούθησαν την ομάδα μας στην Ιερουσαλήμ για να την στηρίξουν στην εκτός έδρας “μονομαχία” με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.


Οι φίλοι της ομάδας μας την περσινή σεζόν δεν είχαν την ευκαιρία και την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στους ομίλους του Europa League, όμως να που τώρα τους δίνεται ευκαιρία και ετοιμάζονται για τα δικά τους ταξίδια.

Φωτορεπορτάζ από την παρουσία των οπαδών μας στο Teddy Stadium: