Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Είμαστε πίσω στο σκορ, δύσκολα δημιουργούμε και έχουμε μπροστά μας… βουνό

Ημίχρονο: Είμαστε πίσω στο σκορ, δύσκολα δημιουργούμε και έχουμε μπροστά μας… βουνό


To παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένο. Μετά την πρώτη φάση που φτιάξαμε με τον Ζαχαρίου, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που έδειχναν πιο απειλητικοί όταν έβγαιναν μπροστά. Προειδοποίησαν νωρίς και «κτύπησαν» λίγο αργότερα για να ανοίξουν το σκορ. Δεν μπορούσε η ομάδα να βρει διαδρόμους απέναντι στην πολύ καλά στημένη αμυντικά ομάδα της Πάφου, ενώ έδειχνε ανασφάλεια όταν είχε τη μπάλα στην κατοχή της.

Παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ, δεν δείξαμε ικανοί να αντιδράσουμε αφού δεν απειλήσαμε την εστία του Ρούντκο. Κάποιες επιθετικές προσπάθειες έγιναν σπασμωδικά. Ουσιαστικά δεχθήκαμε ένα γκολ, μας έσωσε ο Φαμπιάνο άλλες δύο φορές ενώ στο επιθετικό τρίτο δεν έχουμε δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο. Πήγαμε λίγο να πιέσουμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους όμως δεν βρήκαμε την ουσία.

Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να γυρίσει σήμερα αυτό το παιχνίδι.

Α’ Ημίχρονο

Στο 5ο λεπτό η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Γιούστε έστειλε μπαλιά στον Ζαχαρία αριστερά, αυτός πήρε μπάλα μπήκε στην περιοχή από πλάγις θέση, έκανε σουτ με το δεξί όμως το σουτ του χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 6 η Πάφος κατέγραψε την πρώτη της τελική με ένα σουτ του Σεμέδο έξω από την περιοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 13ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι. Ο Ζαχαρίου έδωσε λανθασμένα πίσω στον Λέτσιακς, κατάλαβε ο Ζάιρο που πίεσε και έκπλεψε, μπήκε στην περιοχή, έκανε σουτ αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο στην πρώτη του απόκρουση, στην εξέλιξη της φάσης έγινε σουτ έξω από την περιοχή μας όμως έκοψε την πορεία της μπάλας ο Γιούστε με το κεφάλι.

Στο 15ο λεπτό ήρθε το γκολ για την Πάφο. Ο Βαλακάρι πάλεψε με τον Ζαχαρίου κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, βγήκε νικητής και έβγαλε σέντρα στον Σεμέδο ο οποίος τελείωσε τη φάση με πλασέ στον αέρα.

Στο 19ο λεπτό ο Ζαχαρίου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Λέτσιακς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρούντκο.

Στο 23ο λεπτό ο Ζαχαρίου κέρδισε φάουλ στα όρια της αντίπαλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Τσέποβιτς πάνω στο τοίχος.

Στο 28ο λεπτό ο Ζαχαρίου έκανε λάθος στον χώρο του κέντρου και έδωσε την ευκαιρία στην Πάφο να βγει με αριθμητικό πλεονέκτημα μπροστά, πήρε πάσα ο Ζάιρο στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

Στο 30ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε επικίνδυνη σέντρα από δεξιά, ο Ρούντκο απέκρουσε ασταθώς, ο Λέτσιακς ήρθε στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει πάσα στον Τσέποβιτς ο οποιος έπαιξε με πλάτη, γύρισε έκανε σουτ όμως αποκρούστηκε από την άμυνα.

Στο 38ο λεπτό ο Κοβάσεβιτς έκανε ένα άστοχο σουτ από απόσταση.

Στο 42ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε στον Λέτσιακς ο οποίος πήρε μπάλα στην περιοχή έκανε σουτ άτσαλο με το δεξί από ευνοϊκή θέση.

Στο 43ο λεπτό βγήκε μπαλιά από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Λοϊζου πήγε να πλασάρει υπό πίεση, βρήκε λίγο τη μπάλα η οποία κατευθυνόταν παράλληλα προς την εστία, περίμενε ο Τσέποβιτς όμως αμυντικός της Πάφου έδιωξε τελευταία στιγμή.